Šiuos ir kitus neįprastus indaplovės panaudojimo būdus, kurie gali pakeisti jūsų gyvenimą, aptaria dailymail.co.uk.

Dažniausiai ji naudojama lėkštėms plauti, tačiau paklusnioji indaplovė gali nuveikti kur kas daugiau.

Išplaus batus

Kad ir kaip keistai tai skambėtų, jūsų indaplovė gali pasirūpinti jūsų batų švara. Idealiai plovimui indaplovėje tinka guminiai batai, tik prieš tai reikia išimti įklotus ir paguldyti batus horizontaliai.
Indaplovėje taip pat galima plauti ir gumines šlepetes – tiesiog užkabinkite jas ant viršutinio stalčiaus.

Išplaus plaukų šepečius

Jeigu jūsų plaukų šepečiai ar šukos pagaminti iš plastiko, juos taip pat galima plauti indaplovėje. Tik iš pradžių iš jų išimkite visus plaukus!

Nuplaus bulves

Sekmadienį suvažiuos visa šeima, tačiau nesate nusiteikę nušveisti kalno bulvių? Tiesiog išrikiuokite jas ant viršutinio stalčiaus ir įjunkite tik skalavimo programą. Nepilkite jokio detergento.

Išplaus kepures

Jeigu gerokai apdėvėjote savo mėgstamiausią kepurę, nes ne kartą nuoširdžiai prakaitavote treniruotėje, norite ją išplauti, tačiau nerimaujate, kad plaunant skalbimo mašinoje ji praras formą, verčiau įdėkite ją į indaplovę. Kepurė ne tik išsaugos savo formą, bet ir bus idealiai švari.

Išplaus automobilių detales

Jeigu jūsų ratų gaubtai padengti riebalais ar kitais nešvarumais, įdėkite juos į indaplovę ir po kurio laiko jie atrodys geriau nei nauji.

Išvalys higienos reikmenis

Jeigu į indaplovę sudėsite ir joje išplausite dantų šepetėlius, jie puikiai išsivalys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)