Bendrovė „Olifėja“ informuoja, kad loterijos bilieto kaina pakeista nuo lapkričio 8 d. Portalas DELFI primena, kad loterijos bilietų kainos didėjo po euro įvedimo. Tuomet „Teleloto“ bilietas pabrango 7 lito centais ir įkainotas 0,6 eur. Dabar bilieto kaina padidėja dar 0,4 euro.

Vis dėlto bendrovė „Olifėja“ pranešime spaudai informuoja, kad žaidėjai nuo kainos pokyčio nenukentės, nes iš sukaupto loterijos prizų fondo bet kokiu atveju laimėjimams atiteks ne mažiau 50 proc. surinktų pinigų.

„Aukso puodas kaupsis greičiau nei iki šiol ir bus tikimybė, kad jis išaugs iki 1 mln. eurų, o ne iki 1 mln. litų kaip anksčiau“, – rašoma bendrovės išplatintoje informacijoje. Bilieto kainos padidinimas taip pat pateisinamas tuo faktu, kad iki šiol sekmadieniais loterijos dalyviams atitekdavo 2-3 automobiliai, o dabar bus pralaimimi – penki.

„Olifėja“ teigia, kad reguliariai yra atliekamos apklausos, kurių rezultatai rodo, kad žaidėjai nori didesnės vertės automobilių, geresnės kokybės daiktinių prizų, tad siekiant, kad tai būtų įgyvendinta, prizinis fondas turi būti didesnis.

„Tam, kad išlaikytume aukštą lygį ir įgyvendintume poreikius, reikia pokyčių, kurie atsiremia ir į bilieto kainą. Jei bilieto kaina liktų mažesnė – mažesni liktų ir prizai. Taip pat siekiame, kad žaidimas taptų patrauklesnis, tad sukūrėme daugiau įdomesnių žaidimų, taip pat bus daugiau šansų būti pakviestam į studiją“, – apie atsinaujinantį „Teleloto“ kalbėjo loterijų organizatorės „Olifėja“ generalinis direktorius Antanas Muraška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (654)