„Šiandien ryte iš karto pasijuto didesnis žmonių srautas. Paprastai žmonės ryte užsuka kavos ar ko atsigerti, nuo 9-ių ryto iki pietų būna užimtas vienas kitas staliukas, o šiandien tikras bumas“, - džiaugėsi vyriausioji restorano padavėja.

Pasak jos, klientai dažniausiai rinkosi tuos patiekalus, kuriuos buvo aprašęs A. Užkalnis.

„Atsiliepimai buvo geri, maistas tiko, patiko, o papildomų pastabų nebuvo“, - prisiminė ji kitų žmonių vertinimus.

Nors restorano atstovė sako, kad ir ji, ir kolegos tikėjosi didesnio žmonių srauto po puikaus apžvalgininko įvertinimo, tačiau ne taip greitai.

„Galvojau, kad pasijaus po savaitės ar dviejų, o dabar viskas labai staigiai“, - pasakojo vyriausioji padavėja.

Paklausta, gal ji aptarnavo A. Užkalnį, mergina sakė taip ir pridūrė, kad tai - ne pirmas kartas, ji yra apžvalgininkui maistą patiekusi ir kitame „Drama Burger“ restorane.

„Žmogus kaip ir visi kiti, - paklausta, ar A. Užkalnis išsiskyrė iš kitų klientų, sakė ji. - Kažkokio sudievinimo tikrai nėra, aišku, žinai, kad jei atėjo A. Užkalnis, tikriausiai jis kažką parašys ar pakomentuos, visa kita – įprasta.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)