Kaip skelbia policija, prekybos centre išvydęs jį sudominusią prekę už mažesnę kainą, vyras nusipirko akcijos lipduku pažymėtą prekę. Tačiau sėkmingu pirkiniu jis džiaugėsi neilgai, nes pastebėjo, kad prekę įsigijo ne už tą kainą, kuri buvo nurodyta, o net 45 procentais brangiau.

„Žala nebuvo didelė, bet pirkėjas labai pasipiktino nesąžiningu marketingu ir nusprendė netylėti. Jis kreipėsi į Šiaulių apskrities policijos Raseinių rajono komisariatą su skundu dėl pirkėjų apgaudinėjimo. Pareigūnai pradėjo administracinio teisės pažeidimo bylą pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso 1631str. (pirkėjų ir klientų apgaudinėjimas). Raseinių rajono apylinkės teismas, išnagrinėjęs surinktą bylos medžiagą, konstatavo, kad atsakinga prekybos centro pamainos vedėja pripažino padariusi minėtą pažeidimą“, - rašoma pranešime.

Darbuotoja paaiškino, kad, pasibaigus prekės akcijai, ji kainos pasikeitimo informaciją nusiuntė į kasą, tačiau prekės pakuotės kainos nepakeitė ir taip suklaidino pirkėją. Įvertinęs visas įvykio aplinkybes, teismas prekybos centro darbuotojai skyrė 10 eurų baudą.

Pasak pranešimo, tyčia ar per neapdairumą įvyko tokia manipuliacija prekės kainomis – neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)