Grožis laikomas gamtos dovana, bet kartais gali tapti prakeikimu. Laura Fernee sako, kad grožis gadina jai gyvenimą, dėl gražios išvaizdos jai netgi teko išeiti iš darbo, informuoja dailymail.co.uk.

Baigusi gamtos mokslus 33 m. moteris teigi, kad dėl lieknos figūros ir dailaus veido sulaukia nepageidaujamo kolegų vyrų dėmesio.

Gražuolė tvirtina, kad kolegės pavydi jai grožio, todėl nenori su ja bendrauti.

Kaip atrodo L. Fernee, galite pažiūrėti ČIA.

Prieš dvejus metus L. Fernee metė darbą mokslinių tyrimų institute su 30 000 svarų (122,6 tūkst. Lt) metiniu atlyginimu ir nuo tada gyvena išlaikoma pasiturinčių tėvų.

Kadangi dėl savo grožio nuolat kentė priekabiavimus, nusprendė, kad „darbas – ne jai“.

Moteris teigė: „Nesu tinginė, išlaikytinė, tiesiog dėl grožio darbe turėjau daug rūpesčių, todėl nusprendžiau, jog šiuo metu būti samdoma darbuotoja – ne man. Aš nekalta, ne pati pasirinkau tokią išvaizdą. Kolegas domino tik mano išvaizda. Norėjau, kad įvertintų mano pasiekimus, profesionalumą, tačiau jie matė tik mano veidą ir kūną.“

Ji dažnai rasdavo romantiškų dovanų ant stalo, kolegos nuolat kviesdavo ją į pasimatymus.

„Net laboratorijoje, kai būdavau be makiažo, jie lįsdavo, nes esu natūraliai patraukli. Niekaip negalėjau jų sustabdyti“, – skundėsi graži moteris.

L. Fernee turi gamtos mokslų daktarės laipsnį. 2008 m. ji pradėjo dirbti laboratorijoje, o po trijų metų neatlaikiusi visuotinio dėmesio buvo priversta išeiti.

Tėvai dabar nuomoja jai butą Londone už 2 000 svarų (8 177 Lt) per mėnesį, apmoka visas kitas išlaidas – brangius dizainerių drabužius, batus, rankines bei kirpimą, kuris kainuoja 700 svarų (2 862 Lt).

L. Ferne lanko sporto klubą, kurio savaitinis abonementas kainuoja 80 svarų (327 Lt), o 1000 svarų (4 088 Lt) per mėnesį išleidžia įvairioms pramogoms.

Jos teigimu, žmonės nesupranta, kad darbe grožis gali būti tikras prakeikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (336)