Pirmadienio rytą interneto skelbimų puslapiuose pasirodęs šis darbo pasiūlymas sukėlė diskusijų audrą socialiniame tinkle „Facebook“. Praėjus kiek daugiau nei pusvalandžiui nuo patalpinimo, jį jau buvo peržiūrėję keli tūkstančiai žmonių.

„Ieškoma graži, simpatiška, žodžių kišenėje neieškanti mergina 16-20 m. bendravimui su klijantais. Darbo patirtis nebūtina. Atlyginimas pagal susitarimą 300-500€ .Yra puikus kavos aparatas, greitas kompiuteris su internetu. Darbas labai lengvas. Didžiąją darbo dalį užima žaidimas su kompiuteriu, sėdėjimas FB arba filmų žiūrėjimas. Pietūs įskaičiuoti į atlyginimą. (...) Kartą į mėnesį kartu su bosu važiuosite į verslo kelionę“, -  rašoma darbo pasiūlyme.

Susidomėjusios merginos savo nuotrauką su aprašymu prašomos siųsti nurodytu elektroninio pašto adresu.

Paskambinus nurodytu telefonu atsiliepęs vaikinas paaiškino, kad ieško pardavėjos kioske.

„Man 21-eri, aš visą gyvenimą esu paskyręs verslui, dabar yra laisva darbo vieta, pagalvojau, kodėl neduoti kam nors užsidirbti, nes vienas nebesusitvarkau. Į kelionę važiuoti prekių tikrai nebūtina. Tikrai nėra taip, kaip rašo po skelbimu, kad priekabiaus ir iškrypėlis“, - galimai kandidatei į darbo vietą pasakojo verslininkas.

Vėliau DELFI žurnalistei skelbimo autorius tvirtino tikrai neturįs piktų kėslų ir svarstė, gal ištrinti dviprasmiškų reakcijų sulaukusį skelbimą.

„Baikit, bajerius“, - į klausimą, ar nepriekabiaus prie darbuotojų sakė jis.

Paklaustas, kodėl tuomet ieško būtent gražios ir jaunos pardavėjos, Žygimantu prisistatęs pašnekovas tvirtino, kad tai padeda verslo sėkmei.

„Gražioms merginoms klientai palieka arbatpinigių, jos gali ir kainas užkelti. Man merginos nereikia, aš ją jau turiu“, - tvirtino pašnekovas.

Esate aptikę neįtikėtiną darbo skelbimą? Galite papasakoti savo patirtį, kaip Jums sekėsi ieškoti darbo? Iš darbdavio sulaukėte neįtikėtinų klausimų ar pasiūlymų? Pasidalinkite! Rašykite žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)