Kaunietis loterijos bilietus dažniausiai perka internetu.

„Kažkada susikūriau paskyrą ir išsirinkau skaičių derinį, kurį visada naudoju. Štai su juo ir laimėjau šią didelę sumą“, – pranešime pasakojo vyras. Beje, įdomiausia tai, kad šie skaičiai niekaip nesusiję su pačiu laimėtoju.

Ar, laimėjus beveik milijoną, gyvenimas gali kardinaliai pasikeisti? „Kardinaliai nesikeis, tiesiog bus daug daugiau galimybių daryti tai, ko išties noriu“, – kalbėjo kaunietis. Vadybininku dirbantis vyras prisipažino mėgstantis leisti laiką gamtoje. Būtent tam dabar ir galės skirti savo laiką.

„Taip pat pinigų skirsiu artimiesiems, kuriems šiuo metu reikalinga finansinė pagalba ir, kas be ko, savo šeimos gerovei“, – teigė Auksinio prizo laimėtojas.

Pasak pranešimo, tai jau ketvirtas kartas šiais metais, kai lietuviai gali garsiai sušukti, kad „laimėjimai mūsų!” Vasario pradžioje sėkmė nusišypsojo vilniečiui, kuriam atiteko daugiau nei 307 tūkst. Eur, balandį valstybės tarnautojas iš Vilkaviškio laimėjo daugiau nei 524 tūkst. Eur, o štai birželį buvęs inžinierius iš Vilniaus laimėjo net 1 mln. 180 tūkst. Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)