13
Kitas

3. Kelionė į darbą kelią stresą

Nors kai kurie žmonės stresinėje aplinkoje tiesiog klesti, daugumą žmonių stresas gali pakirsti ir sukelti trumpalaikių, o vėliau ir ilgalaikių sveikatos problemų.

Pateikiame septynis požymius, kad dirbate darbą, turinti „toksišką“ poveikį jūsų sveikatai:

1. Jums nuolat yra „pirmadieninė“ nuotaika

Ar bijote artėjančio pirmadienio ir nekantriai laukiate penktadienio? Ar kiekvienas pirmadienis jums kelia siaubą? Jeigu negalite pasimėgauti sekmadieniu, nes žinote, kad po jo ateis siaubingasis pirmadienis, vadinasi patiriate per daug streso, kuris gali pakenkti jūsų sveikatai. Jeigu darbas jums kelia kraujo spaudimą, galbūt vertėtų pagalvoti apie naują darbovietę.

2. Dėl darbo negalite sveikai maitintis

Visiems yra tekę dirbti per pietų pertrauką, nes artėja kažkoks terminas. Ne vienam iš mūsų yra tekę bėgant į posėdį užkrimsti kažko nesveiko. Tačiau jeigu dėl darbo esate priverstas maitintis tik greitmaisčiu, darote žalą savo sveikatai. Pasistenkite rasti būdą kiekvieną dieną sveikai maitins ir nedirbti per pietų pertrauką.

13
Kitas

3. Kelionė į darbą kelią stresą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)