Praėjusio trečiadienio vakarą žaidėjai varžėsi dėl trijų pagrindinių „Vikingų loto“ prizų: Auksinio prizo, Aukso puodo ir Didžiojo prizo. Pastarąjį laimėjo žaidėjas iš Lietuvos. Beje, tai pirmas toks didelis prizas šiais metais.

Laimėtojas loterijos atstovybėje pasirodė jau kitą dieną po tiražo. Didžiojo prizo laimėtojas – buvęs inžinierius iš Vilniaus – daugiau nei 1 mln. Eur atsiimti atvyko drauge su savo žmona.

Didžiojo prizo laimėtojas į tokią sumą reaguoja gana ramiai. „Dirbant teko matyt tikrai nemažas pinigų sumas“, – teigė jis. „Bet juk jos nebuvo tavo!” – antrino laimėtojo žmona. „Teisybė, bet svarbiausia ne tik pinigai, o tai, kad visi sveiki būtų“, – sakė vyras.

Sutuoktiniai pirmiausia pinigų duos savo dukroms, kurios šiuo metu moka dideles būsto paskolas.

„Šis laimėjimas tikrai palengvins gyvenimą mūsų vaikams ir anūkams“, – kalbėjo pora. Pirmiausia apie savo artimuosius ir jų gerovę galvojantys vilniečiai sau kol kas nori nusipirkti naują automobilį, išvykti pailsėti į Palangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)