Daugiabučiuose šildymas bus įjungtas nuo pirmadienio – spalio 12 dienos. Šiluma daugiabučiuose bus įjungta pagal nustatytą grafiką – per penkias darbo dienas šiluma palaipsniui turi pasiekti visus daugiabučius ir komercinius objektus.

Šildymo sezonas skelbiamas, kai vidutinė trijų parų oro temperatūra mažesnė nei 10 laipsnių šilumos.

Nuo ketvirtadienio ir Kauno mieste įjungiamas šildymas. Karštas vanduo radiatoriais pirmiausiai atkeliaus į mokymosi įstaigas, ligonines ir senelių namus. Gyventojai greitu metu taip pat sulauks šilumos.

Energetikos skyriaus vedėjas Raimondas Mačikėnas portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog spalio 7 dieną pradedami šildyti viešieji pastatai tokie kaip mokyklos, darželiai, gydymo įstaigos ar senelių namai.

Apkrovimas bus didinamas palaipsniui. Visam šilumos pasileidimui skiriamos apie penkios dienos. Po dešimties dienų šildymas turėtų būti pajungtas jau ir pas visus Kauno gyventojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)