„Aktyvios savivaldybės, o tokia, neabejoju, yra ir Tauragės savivaldybė, turi galimybę dalyvauti šilumos ūkio pertvarkos procese ir jį sėkmingai pabaigus sumažinti šilumos kainą gyventojams iki 30 proc.", - sakė Ministras Pirmininkas

Pasak premjero, Vyriausybė daug dėmesio skiria tokioms Lietuvos regionams aktualioms programoms kaip daugiabučių namų renovacijos, regionų plėtros ar Valstybės investicijų programa. Todėl ministras pirmininkas ragina savivaldybes dar aktyviau jose dalyvauti.

„Savivaldybėms duodama meškerė, o Vyriausybė laikysis principo nukreipti lėšas tiems projektams, kurie duos teigiamą impulsą krašto ekonomikai ir kurs darbo vietas regionuose", - kalbėjo Premjeras.

Lankydamasis Tauragėje premjeras taip pat susitiko su švietimo įstaigų vadovais ir darbuotojais, šiandien taip pat numatyti susitikimai su Tauragės skyriaus Kauno kolegijos studentais, medicinos darbuotojais ir kitais miesto gyventojais.

Vyriausybės vadovas apsilankys Lauksargių globos namuose, taip pat bendrovėje „Modest" ir valstybės įmonėje „Tauragės regiono keliai".

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)