Šios konstrukcijos papuoš Islandijos kraštovaizdį, skelbiama architektūros ir dizaino bendrovės choishine.com tinklalapyje.

„Padarę tik nedidelius pakeitimus gerai žinomiems plieno konstrukcijų rėmams, mes sukūrėme bokštus, kurie yra galingi, iškilmingi ir įvairūs. Šie ikoniški stulpai – milžinai taps kraštovaizdžio paminklais“, - rašoma įmonės tinklalapyje.

Suprojektuoti elektros stulpai gali būti keičiami priklausomai nuo kraštovaizdžio, kuriame jie yra statomi, pavyzdžiui, jie gali vaizduoti į kalvą kopiantį arba nuo jos nulipanti žmogų.

Be to, šios milžinų figūros gali lengvai būti keičiamos priklausomai nuo poreikių: ištiesti rankas ir taip padidint stabilumą, įgyti papildomo aukščio pakeldami galvą ar, jei reikalinga, prisitaikyti ir šiek tiek priklaupti. Jos gali būti statomos po vieną ir poromis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)