Lesto“ atstovas spaudai Martynas Burba BNS pranešė, kad 6 val. ryte Klaipėdos regione elektros dar neturėjo apie 120, ir Šiaulių regione - apie 110 vartotojų. Daugiausia jų buvo Plungės (102), Joniškio (73), Pakruojo (21) rajonuose.

„Oro sąlygos šiandien palankios, todėl planuojame baigti elektros tiekimo atnaujinimo darbus visiems vartotojams“, - BNS sakė M. Burba.

Visame Klaipėdos regione ir Mažeikių bei Radviliškio rajonuose šeštadienį buvo paskelbta ekstremali padėtis - įmonės darbuotojų brigados stengėsi atkurti elektros tiekimą. Dauguma sutrikimų įvyko dėl vėjo nutrauktų oro linijų ar ant jų užvirtusių medžių ar šakų.

Be elektros dar yra likę apie 150 vartotojų

Sekmadienį 12 val. ryto be elektros dar buvo likę apie 150 vartotojų. 

„Lesto“ atstovas spaudai Martynas Burba BNS pranešė, kad Klaipėdos regione elektros dar neturi apie 100, ir Šiaulių regione - apie 60 vartotojų.

„Šiuo metu gedimai šalinami atokesnėse vietovėse, dirba 27 brigados, sudarytos iš įmonės ir rangovų darbuotojų. Darbus apsunkina nuvirtę medžiai ar šakos, tačiau siekiama šiandien atnaujinti elektros tiekimą likusiems vartotojams“, - BNS sakė M. Burba.

Visame Klaipėdos regione ir Mažeikių bei Radviliškio rajonuose šeštadienį buvo paskelbta ekstremali padėtis. Dauguma sutrikimų įvyko dėl vėjo nutrauktų oro linijų ar ant jų užvirtusių medžių ar šakų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)