Įdiegus naujus svetainės manogile.lt funkcionalumus, čia vienu mokėjimu jau galima sumokėti ir už kitas komunalines paslaugas: šildymą, vandens tiekimą, šiukšlių išvežimą, taip pat kabelinę televiziją, internetą, mobilaus ryšio paslaugas bei atlikti kitus mokėjimus.

Iki šiol savitarnos svetainėje manogile.lt registruoti vartotojai galėjo atsiskaityti tik už elektrą ir dujas bei valdyti savo sutartis.

Prijungus naujuosius tiekėjus, portale manogile.lt galės registruotis visi, turintys elektroninį paštą. Tarp naujai atsirasiančių manogile.lt tiekėjų – Lietuvos miestų vandens bei šilumos paslaugų tiekėjai, didžiosios telekomunikacijų bendrovės, kabelinės televizijos, butų ūkių administratoriai bei gyvenamųjų namų bendrijos, taip pat kredito įstaigos ir draudimo bendrovės.

Svetainėje ir toliau bus galima ne tik atlikti mokėjimą, bet ir gauti kitų su dujomis ir elektra susijusių paslaugų: deklaruoti skaitiklių duomenis, pateikti prašymą įsivesti elektrą ir dujas, pasirašyti sutartis, pasirinkti ir keisti tarifų planus, gauti reikiamą informaciją, sužinoti savo vartojimo ir mokėjimų istorija.

Per pusę metų nuo 2016 m. sausio 1 d. portale manogile.lt užsiregistravo daugiau nei 225 000 vartotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)