Kasmetiniai apdovanojimai „Annual European Gas Awards” surengti 4-ąjį kartą. Bendrovė „Klaipėdos nafta“ buvo viena iš 4 nominuotų pretendentų, tarp kurių – pasaulyje garsios kompanijos, tokios kaip „Shell“, „Total Gas & Power“.

„Šis apdovanojimas – tai dar vienas įrašas tiek mūsų bendrovės, tiek Lietuvos sėkmės istorijoje. Didžiuojamės, jog SGD projektas buvo taip palankiai įvertintas pasaulinės dujų rinkos atstovų, kas įrodo, kad turime labai profesionalią komandą ir galime įgyvendinti strateginius projektus ambicingais terminais. Tai itin svarbu įvertinant, jog turime perspektyvinių planų dėl SGD paslaugų plėtros Baltijos regione“, – sakė Mantas Bartuška, bendrovės „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Geriausią metų projekto titulo vertą kompaniją rinko konferencijos dalyviai. Iš viso šįmet „Europos dujų konferencijoje“ dalyvavo apie 300 dujų sektoriaus įmonių vadovų ir ekspertų.

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)