Kaip pranešė bendrovė, viena iš sutarčių sudaryta su konsorciumu „SIA SKH“ ir bendrove „Energetikos remonto ir montavimo centras“, kita – su bendrovėmis „Montuotojas““ ir „Hidrostatyba“.

Pasak bendrovės, tai pirmosios ir pagrindinės statybų rangos sutartys iš suplanuotų 35,9 mln. eurų antrojo investicijų etapo į „Klaipėdos naftos“ naftos terminalo šviesiųjų naftos produktų talpyklų parką.

Pagal sutartį, pasirašytą su „SIA SKH“ ir „Energetikos remonto ir montavimo centru“,planuojama pastatyti šešių po 20 tūkstančių kubinių metrų talpos šviesiųjų naftos produktų talpyklų parką. Investicija sieks apie 13,8 mln. eurų.

Pagal sutartį, pasirašytą su bendrovėmis „Montuotojas“ ir „Hidrostatyba“, rangovas vykdys dviejų po 10 tūkst. ir 4 po 5 tūkst. kubinių metrų talpos rezervuarų parko statybas. Darbų vertė – apie 9 mln. eurų.

Abiejose sutartyse numatytas 10 proc. kainos rezervas papildomiems darbams, jei tokių būtų. Abu projektus planuojama įgyvendinti per 20–22 mėnesius nuo sutarčių pasirašymo dienos.

Valdybos sprendimams dėl sutarčių sudarymo dar turės pritarti visuotinis akcininkų susirinkimas, kuris šaukiamas liepos 4 dieną.

Šių statybos darbų tarptautinės viešųjų pirkimo procedūros buvo pradėtos pernai, spalio–lapkričio mėnesiais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)