Elektros skirstomųjų tinklų operatoriaus „Lesto“ dispečerinė informavo, kad elektros tiekimas sutrikęs didžiojoje miesto dalyje. Kaip vieną iš priežasčių operatorė įvardino 10kV aukštos įtampos linijos gedimą.

Pramonės prospekte įsikūrusiame prekybos centre „Maxima“ dėl dingusios elektros evakuoti žmonės, praneša skaitytojai. Taip pat elektros tiekimas nutrūko ir prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje.

Viename didžiausių miesto mikrorajonų neveikia šviesoforai, reguliuojantys eismą, susidarė automobilių spūstys.

Prekybos centre „Senukai“ taip pat buvo evakuoti žmonės, tačiau darbuotojai DELFI teigė, kad elektra jau atsirado ir visi buvo suleisti atgal.

„Lesto“ teigimu elektros tiekimas ketvirtadienio vakare sutriko penkiems tūkstančiams vartototų.

Maxima atstovai DELFI informavo, jog Maxima XXX parduotuvė, įsikūrusi Kaune, Pramonės g., atsiradus elektrai, atnaujino veiklą. Elektros energijos tiekimas parduotuvėje buvo sutrikęs kiek daugiau nei valandai. Dingus elektros energijai, parduotuvėje buvusių pirkėjų buvo paprašyta išeiti. Žmonės ramiai išėjo, nepasitenkinimo ar panikos elektros dingimas nesukėlė. Elektrai atsiradus, parduotuvės darbas atnaujintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)