Skaitytojai teigė, kad Rūdninkų gatvėje šeštadienio vakarą kaukė signalizacijos, tamsu, klubuose taip pat nedegė šviesos. Liudininkų teigimu, vidurnaktį elektros nebuvo viešbutyje „Radison SAS“, taip pat Stiklių gatvėje. Po senamiestį važinėja elektrikų brigada.

Policijos pareigūnai DELFI patvirtino, kad šiuo metu sulaukia daug gyventojų skambučių, mat didelėje dalyje senamiesčio dingo elektra. Tikėtina, jog galėjo nutrūkti elektros jungtis.

„Lesto“ sekmadienį pranešė, kad šeštadienį apie 22.30 val. dėl gedimo trijose 10 kV požeminių elektros kabelių linijose sutriko elektros energijos tiekimas dalyje Vilniaus senamiesčio. Dėl to elektros sutrikimus galėjo justi apie 700 vartotojų.

Pasak įmonės, daliai vartotojų energijos tiekimas buvo atnaujintas kelios minutės po vidurnakčio, likusiems – apie 1 val. nakties.

„Apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų. Šiuo metu aiškinamės, kas lėmė gedimus“, - teigiama „Lesto" pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)