„Šiuo metu neturime šalto vandens, nes kažkur vandens vamzdynuose įvyko avarija, - rašė skaitytoja. - Jau prasidėjo savaitgalis. Tad gedimo vietos pradės vėl ieškoti tik pirmadienį.“

Pasak jos, paskambinus į „Vilniaus vandenis“, bendrovės atstovė jai paaiškino, kad gedimą tvarko „Žirmūnų būstas“.

Tai DELFI patvirtino „Vilniaus vandenų“ atstovė spaudai Rūta Mackevičiūtė, kuri nurodė, kad Žirmūnus administruojanti bendrovė ten aptiko avariją ir užsuko vandenį.

„Šiuo metu mes savo iniciatyva ėmėmės žiūrėti, kas atsitiko ir išsiuntėme avarinę tarnybą“, - kalbėjo R. Mackevičiūtė.

Ji patikslino, kad be vandens liko du namai: Giedraičių g. 17 ir Šilutės 2A.

Šiuo metu bendrovė aiškinasi situaciją.

Namų administravimo bendrovės „Žirmūnų būstas“ atstovas ryšiams su visuomene Paulius Ugianskis DELFI paaiškino, kad situacija yra sudėtinga, bet imtasi ją kontroliuoti.

„Į įvykio vietą buvo atvykęs „Žirmūnų būsto“ vadovas, jis susitiko šiandien su gyventojais, viską paaiškino, skelbimai – iškabinti. Atvežėme daug nemokamo geriamo vandens, jei žmonės pritrūks, atvešime dar. Manome, kad avarija įvyko po žeme, nes Šnipiškių gyvenamasis rajonas, kuriame be vandens liko ne daugiau nei 4 namai, yra senas, tad reikia atlikti kasinėjimo darbus, o tai reikia suderinti su įvairiomis institucijomis“, - sakė P. Ugianskis.

Anot jo, leidimai bus pradėti derinti pirmadienį iš ryto.

„Nuo pat pirmadienio ankstaus ryto prasidės darbai, kad rastume gedimo vietą“, - kalbėjo P. Ugianskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)