Po susitikimo su Seimo pirmininke Loreta Graužiniene jis žurnalistams teigė, esą antro ieškinio pirmiausiai prireikė dėl to, kad pirmasis vis dar nėra išnagrinėtas.

„Mes manome, kad ankstesnis ieškinys (...) tęsiasi labai ilgai. Kiek mes matėme ieškinių, kurie buvo svarstomi „Gazprom“ klausimais, jeigu taip galima pasakyti, jie gana greit buvo išnagrinėti ir praktiškai palankūs toms šalims, kurios kreipėsi į arbitražą“, - kalbėjo A. Butkevičius.

Vis dėlto premjeras neslepia, jog jeigu bus sulaukta „Gazprom“ pasiūlymo pastebimai atpiginti dujas Lietuvai – ieškinys bus atsiimtas.

„Jeigu „Gazprom“ pasakys artimiausiu metu, kad jie ruošiasi įgyvendinti mūsų pageidavimus, norus ir kaina bus Lietuvai taikoma teisinga, tai mes galėsime sprendimą šitą pakeisti“, - pareiškė A. Butkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)