Jis vienas iš nedaugelio šio čempionato lyderių, sugebančių pasiekti visų etapų finišą. V. Venckūnas Vokietijoje ant savo automobilio pristatys Pasaulio informacijų technologijų forumą „WITFOR – Vilnius 2003“. Vytauto Venskūno startus Vokietijoje remia kompanija „Hewlett-Packard“, kuri yra ir rugpjūčio 27 - 29 dienomis Vilniuje vyksiančio „WITFOR – Vilnius 2003“ forumo deimantinė rėmėja.

Forumą „WITFOR – Vilnius 2003“ rengia Lietuvos Respublikos Vyriausybė kartu su Tarptautine informacijos apdorojimo federacija (IFIP), forumą globoja UNESCO, strateginis partneris – Tarptautinė telekomunikacijų sąjunga. Forumo partneriai yra Jungtinių Tautų Europos ekonomikos komisija (UNECE), Vilniaus miesto savivaldybė, Lietuvos kompiuterininkų sąjunga (LIKS) ir „Infobalt“ asociacija, Vilniaus universitetas.

„WITFOR – Vilnius 2003“ rėmėjais tapo vienos didžiausių pasaulio ir Lietuvos informacinių technologijų ir komunikacijų kompanijos.

Deimantiniai forumo rėmėjai yra „Hewlett-Packard“ ir EMC kompanijos. Auksiniais rėmėjais tapo „Bitė GSM“, „Cisco Systems“ „Computer Associates“, „Hudges Network Systems“, „Lietuvos telekomas“, „Microsoft“, „Omnitel“, „Oracle“, „Siemens“, advokatų kontora ,,Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai”. Techninius sprendimus forumui teikia „3M“ ir „Hansab“ kompanijos. „WITFOR – Vilnius 2003“ remia ir IFIP Generalinės asamblėjos rėmėja IBM kompanija.

Parengta naudojant "Kauno dienos" informaciją