Odos priežiūros priemonės su terminiu vandeniu

iš Prancūzijos Alpių

URIAGE – tai unikalus gamtos kampelis Prancūzijos Alpėse. URIAGE vietovėje trykštančio vandens gydomosios savybės žinomos daugiau nei 2000 metų.

Nuo XiX a., prie šaltinio pastačius prabangias gydyklas, URIAGE tapo mėgstamu elito kurortu.

URIAGE gydyklas ypač vertino Coco Chanel, Colette ir Edmond Rostand.

Šiuolaikinių kosmetikos technologijų, sukurtų Laboratoires Dermatologiques d‘Uriage dėka, Jūs galite URIAGE šaltinio vandens gydomosiomis savybėmis naudotis tiesiog savo namuose.

Kuo ypatingas URIAGE šaltinio vanduo? Šis Alpių gelmių vanduo pasižymi unikalia mineralų ir mikroelementų koncentracija. Vandenyje esančių druskų sudėtis labai artima jo kiekiui mūsų odos ląstelėse. Be to, šis vanduo yra ypač švarus – 75 metus pro uolienas jis skverbiasi kaip pro filtrus, kol ištrykšta žemės paviršiuje.

Dėl šių savybių, URIAGE terminis vanduo sėkmingai naudojamas įvairių odos ligų gydymui bei gaminant aukščiausios kokybės

Laboratoires Deramatologiques d‘Uriage stengiasi patenkinti visų amžiaus grupių žmonių, turinčių bet kurį odos tipą, poreikius. Todėl Jums siūlma plati produktų gama, kurių pagrindas yra unikalus terminis vanduo.

URIAGE odos priežiūros priemonės sukurtos kasdieniam vartojimui ir pritaikytos visiems odos tipams. Ypač tinka jautriai ir problematiškai odai. Jos nesukelia alergijos ir neužkemša porų.

Jūsų patogumui skirtingos paskirties odos priežiūros priemonių pakuotės žymimos skirtingos spalvos URIAGE logotipais.


- URIAGE Hyseac mišrios, riebios ir į aknę linkusios odos priežiūra

- URIAGE Kasdienės priežiūros priemonės

- Dermatologinė odos priežiūra

- Specifinė odos priežiūra

- Grožio linija

- Saulės linija

URIAGE terminis vanduo yra unikalus ir toks vienintelis visame pasulyje. Jo mineralinė sudėtis yra artima kraujo serumui, todėl jis yra „savas“ odos ląstelėms.

URIAGE – 5 žvaigždučių SPA Jūsų namuose!

Daugiau informacijos apie URIAGE odos priežiūros priemones rasite www.orivas.lt puslapyje.