Anksčiau Katažina ir Deivydas gyveno mažesniame butuke, antrame daugiabučio namo aukšte, vėliau jiems pasidarė per ankšta ir pora persikėlė gyventi į trijų kambarių erdvų butą. „Norėjosi daugiau vietos, besirinkdama būstą galvojau apie daug dalykų. Vaizdas per langą man atrodė gana svarbus, negalėčiau gyventi kažkur, kur kiekvieną rytą reikėtų žiūrėti į kieme tupinėjančias vištas ar šiukšlyną. Kadangi dabartinis butas devintame aukšte, žvelgdama pro langą negaliu skųstis. Labai džiaugiamės savo pasirinkimu, nes geri ir kaimynai, ir pati vieta. Gyvename tartum mieste, bet aplinkui nesigirdi triukšmo“, - MIESTE.lt pasakojo D. Zvonkaus žmona.

Paklausta, ar įsigyjant būstą ir keliantis ten jie samdė interjero dizainerius, Katažina atsakė neigiamai. „Aišku gerai, jei profesionalai atlieka savo darbą, bet mums pasisekė. Niekada neįsikeliame ten, kur reikėtų kažką keisti, tad ir šiame bute nereikėjo vargti. Turime daug daiktų daiktelių, įvairiausių kostiumų. Taigi reikėjo vietos užgyventam turtui. Man asmeniškai patinka šviesios žemės spalvos: balta, šviesiai pilka, rusva. Kartu su Deivydu neišlaidaujame ten, kur nereikia. Tad pasitenkinome jau esamu interjeru, gal tik kelias detales pati pakeičiau.“

Katažina prisipažino, kad jiedu su vyru nėra tikri, ar ateityje nori gyventi name, ar bute. Moteris sakė, kad viską lems šeimyniniai niuansai. Greitai mama tapsianti atlikėja tikino – reiks daug ką apsvarstyti: „Jokiu būdu nenoriu įsikurti toli nuo miesto, nes man patinka šurmulys. Esu iš tų žmonių, kurie kol kas praleidžia nedaug laiko namuose. Taip pat mėgstu atsižvelgti į finansus, kainos ir kokybės santykį. Nesakau, kad mus tenkintų pigiausias variantas, tačiau protingai atmestume ir patį brangiausią. Kiek mokame už dabartinį būstą – neatskleisiu, bet mokesčiai nedideli. Beje, šiais reikalais rūpinasi vyras.“

Kur Katažina negalėtų gyventi? Ryškiame, akį rėžiančiame būste. Jai nepatinka iššaukiančios spalvos namuose. „Nors, žinoma, sutinku, kad jei interjerą kuria savo srities žinovai – viską suderinus galimas ir tamsesnis, nei mano mėgstamas šviesus, būsto variantas“, - mintimis dalijosi pašnekovė.

Mėgstamiausiu savo namų kampeliu K. Zvonkuvienė įvardijo miegamąjį. Ji teigė, kad su vyru jie abu pelėdos, tad ten laiko leidžia daugiausiai. Taip pat ji teigė, kad mėgsta sėdėti prie stalo, kurti. „Kad ir kaip keistai tai nuskambėtų, virtuvėje laiko nepraleidžiu nė kiek. Dabar, besilaukdama jau pradėjau galvoti, kad jos norėčiau didesnės. Pagausėjus šeimai nori nenori teks pradėti gaminti. Labai svarbu, jog vaikas gautų pilnavertį maistą.“ Katažina teigė, kad suma, kurią išleidžia mokesčiams, tiek žiemą, tiek vasarą nėra didelė. Moteris jos tiksliai neįvardijo, tačiau dar kartą pakartojo, kad su Deivydu pinigų į visas puse nešvaisto.

Trijų kambarių bute – du balkonai. Viename jų gėlių auginti neįmanoma. „Tikrai norėčiau, kad ten galėčiau kažką daryti, tačiau neišpasakytas karštis viską gadina. Augalai nuvystų per dieną, tačiau kitame erdviame balkone – gėlės nevysta, gauna pakankamai šviesos ir galiu jomis pasirūpinti.“ Paprašyta pasakyti, kam teikia pirmenybę, voniai ar dušui – K. Zvonkuvienė vienareikšmiškai pasisakė už dušą. „Žinote, toje vonioje aš guliu gal kartą į metus. Taip, mėgstu prisileisti putų ir užsidegti žvakę, tačiau tikrai nedarau to kasdieną.“

Zvonkai namuose neišsiverčia ir be namų tvarkytojos. Pirmiausia todėl, kad abu be galo daug dirba. „Taip, turime tvarkytoją, nes kitaip negalėtume. Dirbame, koncertuojame. Įvairiausi projektai ir filmavimai“, - savo kasdienybę nupasakojo Katažina.

Zvonkų namai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)