Į Trakų pilį svečiai iš Vilniaus buvo atvežami vairuotojų. Kaip ir dauguma mados renginių, šis taip pat kiek vėlavo ir 19 valandą neprasidėjo.

Dizainerės P. Poderytės kolekciją demonstravo žymios šalies moterys: Solveiga Mykolaitytė, Inga Stumbrienė, Monika Šalčiūtė, Viktorija Siegel, Viktorija Vaičaitė, Marija Randers, Sofio Gelašvili, Elia Citovičiūėt, Skaistė Steikūnaitė, Kristina Tarasevičiūtė ir kitos.

Tarp renginio svečių pasirodė daugybė žinomų veidų. Pamatyti išskirtinės kolekcijos atvyko Danielius Bunkus, Ineta Puzaraitė su Ąžuolu Žvaguliu, Alkas Paltarokas bei daugybė kitų. Renginiu susidomėjo ir kikbokso sporto atstovas – Sergėjus Maslobojevas su mylimąja.

Anksčiau su DELFI bendravusi P. Poderytė teigė, kad idėja įkurti savo prekės ženklą kilo natūraliai, moteris visuomet apie tai svajojo.

„Viskas atėjo natūraliai – visada žinojau, kad tikrai, arba kursiu, arba dalinsiu stiliaus patarimus kitiems. Prieš kelerius metus pradėjau dirbti vestuvinių ir proginių suknelių mados namuose. Viskas buvo taip įdomu ir artima širdžiai, kad nekilo abejonių, jog mano svajonė – įgyti pakankamai patirties ir įkurti savo prekinį ženklą“, – sakė P. Poderytė.

Dizainerė pasakojo, kad jos suknelės išsiskiria rankų darbo dekoru: „Dekoravimas – didžiausias malonumas ir atsipalaidavimas, esu be galo laiminga, kad atradau save, savo siuvinėjimo technikas. Tai yra kiekvienos mano suknelės pagrindinis akcentas ir dėmesys. Nėrinius siuvinėju įvairiais Swarovski karoliukais, raštais, vėliau dar juos pačius reikia išsiuvinėti ir ant suknelės. Vieną suknelę dekoruoju mažiausiai 10 valandų.“

Užkulisių akimirkos:

Kolekcijos pristatymo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)