Naujausiomis vaikiškų drabužių kolekcijomis, kurios atkeliavo tiesiai nuo Italijos ir Ispanijos madų podiumo, susidomėjo tokios garsios moterys kaip Karolina Liukaitytė, Neringa Čukinienė, Ingrida Martinkėnaitė, Sandra Šernė, Agnė Byčiūtė-Jankauskienė bei daugelis kitų kviestinių viešnių. Dažna iš jų atvyko kartu su atžalomis.

Mažųjų šventės svečių pramogomis buvo kruopščiai pasirūpinta – surengtas mago pasirodymas, fėjos burtai, atžalų taip pat laukė dainos ir šokiai.

Studijos „Mažoji Mis“ modeliai taip pat pademonstravo madas, o dainininkės Dianos Dargienės dukra Unė visus pradžiugino savo pasirodymu – sušoko baletą.

DELFI pakalbinta televizijos žvaigždė Karolina Liukaitytė patikino, jog prekės ženklas jai absoliučiai nesvarbus. Svarbiausia – audinio sudėtis, drabužio kokybė ir, be abejo, dukrelės Lukrecijos nuomonė apie rūbą.

„Jei tai būtų labai baisus daiktas, labai nekokybiškas, bet Lukrecija jo labai norėtų, ir tai dar padiskutuotume prieš perkant. Kartais nusileidžiu, bet dažniausiai žiūriu, kad būtų kokybiškas daiktas. Ir jis neturi kainuoti kosmoso. Ji turi ir suknelių po 2 eurus, ir prabangių suknelių“, – sakė K. Liukaitytė.

„Buvo atvejis, kai Prancūzijoje nuėjau į beprotiškai gražų vaikišką butiką. Dar tuo metu laukiausi... Išrinkau jai mažutę suknelę, švarkelį ir kai reikėjo mokėti – man žandikaulis atvipo. Komplektukas kainavo daugiau nei bet kuri mano suknelė“, – prisiminė K. Liukaitytė ir patikino, jog beveik visus dukros rubelius perka su nuolaida.

Garsi moteris patikino, jog bendraamžės bičiulės vaikų dar neturi, tad per trejus metus iš draugių dovanotų rūbelių Lukrecija gavo tik kelnes. Tačiau pati K. Liukaitytė patikino, jog išaugtinių atžalos drabužių nekaupia, tad mielai atiduota juos tiems, kam prireikia.
Karolina Liukaitytė su dukra

Atlikėja Ingrida Martinkėnaitė teigė nesirenkanti drabužių pagal prekės ženklą nei sau, nei dukrai

„Vaikiškiems rūbams svarbu transformuotis. Svarbu, kad jie būtų ilgalaikiai, patogūs. Jie turi būti be jokių raištukų ne vietoje ar kažko, ko vaikai nemėgsta. Medžiaga turi būti minkšta, kad priglustų prie kūno. Mano dukra labai aktyvi, ji labiau kelninė ir padaužinė. Rūbus renkames patogius, kad būtų skirti aktyviam poilsiui“, – pasakojo garsi moteris.

Ingrida tikino labai mėgstanti vaikštinėti su dukra po parduotuves – taip patikrina jos skonį, o ir kelionėse gali atžalai išrinkti drabužius, kurie jai tikrai tiks ir, svarbiausia, patiks.

„Dabar ji tokiame amžiuje, kai žiūri, renkasi. Jau dairosi ir į mano rūbus. Manau, kad ne už kalnų, kai spintoje kažko nerasiu“, – juokėse I. Martinkėnaitė.

Per mažus Marijos drabužėlius atlikėja dovanoja sunkiai besiverčiančioms šeimoms. „Turiu kelias mergaites, jaunesnes už Mariją. Išaugtus rūbelius sudedame ir atiduodame joms“, – sakė I. Martinkėnaitė.
Ingrida Martinkėnaitė su dukra

Futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra Šernė teigė visiškai nekreipianti dėmesio į prekės ženklą – svarbiausia, jog rūbas tiktų, būtų patogus ir, žinoma, gražus.

Rūbelius dviems sūneliams Sandra perka dažnai, mat vaikai greit auga. „O ir šiaip malonu vaiką vis šviežesnį, naujesnį matyti, papuošti. Save puoši, bet vaiką puošti tikrai smagiau!“ – teigė S. Šernė.

S. Šernė patikino ne visuomet perkanti vaikiškos rūbelius iš parduotuvių – mielai priima ir bičiulių atžalų išaugtus drabužius.

O ir Šernų vyresnėlio Darvydo drabužiai, kurie tampa ankštoki, anot S. Šernės, puikiai tinka jaunėliui Kajui.

Dainininkė Diana Dargienė sakė, jog niekada nekreipia dėmesio į prekės ženklą – niekada nesivaiko etikečių ir žiūri, kas dukrai Unei patogu. Dianos dukrai – jau devyneri, tad ji ir pati dažnai pateikia savo nuomonę apie rūbus. Kitaip tariant - bet ko neįsiūlysi!

Tiesa, pernelyg dažnai dukrai rūbelius pirkti D. Dargienė taip pat neskuba.

„Tikrai neperku kiekvieną dieną. Stengiuosi, kad rūbelis tarnautų ilgesnį laiką, dažnai perku ir didesnius“, – sakė D. Dargienė ir patikino, jog šitaip šeimyna šiek tiek sutaupo.

Atlikėja, kaip ir daugelis kitų garsių mamų, taip pat noriai dovanoja išaugtinius dukros drabužius sunkiau besiverčiančioms šeimoms.

„Pati Unė sudeda sijonus, sukneles ir atiduodam, kad mažesni vaikučiai galėtų džiaugtis“, – teigė D. Dargienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)