Danės skverelyje, kur po pirmojo „Lietuvos supermiesto“ projekto įsikūrė tuometinis trofėjus – spalvinga vaikų žaidimų aikštelė, skambiai pavadinta vaikų supermiestu, visą šią savaitę virė darbai. Čia buvo pastatyti šių metų TV projekte klaipėdiečių iškovoti nauji vaikų žaidimo įrenginiai, kurių vertė – 7500 eurų.

Kad mažuosius klaipėdiečius pramogauti atlydėjusiems tėveliams ar seneliams netektų nuobodžiauti, atsinaujinusiame vaikų supermieste buvo įrengti lauko treniruokliai suaugusiesiems. Juos padovanojo bendrovė „Mano būstas“.

„Gal šios supermiesto vaikų žaidimo aikštelės dar ir negalime pavadinti Disneileindu, tačiau tai yra labai rimta paraiška į tokį titulą“, – pasidžiaugė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Uostamiesčiui iškovoti Supermiesto titulą padėję žymūs klaipėdiečiai vylėsi, jog toks televizijos projektas vyks dar kartą, jame vėl triumfuos Klaipėda, o tada supermiesto vaikų žaidimo aikštelė dar labiau padidės, jose atsiras įspūdingesnių atrakcionų mažiesiems klaipėdiečiams.

Šeštadienį vykusioje supermiesto vaikų žaidimų aikštelės atidarymo šventėje apsilankė Violeta ir Vilius Tarasovai su dukrele, grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė su savo dukryte, sunkiaatletis, pramogų pasaulyje itin mylimas Ramūnas Vyšniauskas, prodiuseris Laurynas Šeškus.

Visiems dėmesio negailėjo broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai, kurie abu kartus ir subūrė Klaipėdos garbė gynusią komandą, uostamiesčiui iškovojusią Supermiesto titulą.

Balandžio 26-ąją superfinale LNK televizijos studijoje susirėmė du Vakarų Lietuvos miestai – Klaipėda ir Plungė. Klaipėdiečiai nepaliko šansų plungiškiams – antrąkart triumfo akimirkas išgyvenusiai Klaipėdos komandai buvo įteiktas 7500 eurų čekis vaikų žaidimo aikštelei įrengti.

Klaipėdos komandos štabas nusprendė, jog už šią sumą geriausia naujais įrenginiais praturtinti jau esamą vaikų supermiestą, kuriame mielai lankosi ne tik centrinės miesto dalies vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)