Šokėjos ir karininko pora susituokė Lietuvos kariuomenės Šv. Ignoto bažnyčioje vienas kitam amžiną meilę prisiekusi pora susitikinėjo jau daugiau nei dešimtmetį. Prieš pat ceremoniją S. Saikauskaitė juokavo, kad šeimos nariai ir bičiuliai jos ir jos gyvenimo draugo Tomo Lukaševičiaus vestuvių laukė labiau nei jie patys.

„Mes kartu jau 10 ar 11 metų ir labai seniai susižadėję. Dažnai kai pora taip seniai kartu aplinkiniai pripranta ir pradeda vis klausinėti, kada gi tos vestuvės. Artimieji jų laukė turbūt labiau nei mes", - juokėsi žinoma moteris.

Šią reikšmingą dieną ji sakė besijaučianti užtikrinta dėl savo žingsnio, nes po visų šių metų kartu jie ne tik geriau pažino vienas kitą, bet ir suprato, ką reiškia būti kartu. „Šalia savęs turiu nuostabų žmogų. Iš tiesų mes esame labai skirtingi, tačiau jis mano menišką sielą nuleidžia ant žemės ir suteikia realistiškumo. Man reikia tokio tvirto ir stipraus žmogaus šalia".

Ištekėjusi S. Saikauskaitė pasirinko vyro pavardę ir tapo Lukaševičiene. Pora už savaitės planuoja išskristi į Kiprą, tačiau medaus mėnesio dar teks palaukti, mat Kipro saloje Sandra turės teisėjauti šokių konkurse.