Pasigrožėti vasariška mados kolekcija atvyko Žilvinas Šilgalis su drauge Kristina, papuošalų kūrėja Danguolė Pečiukonytė- Juan Font, stilistės Toma Kisieliūtė ir Violeta Malevska su dukra Paule, gydytojas Darius Rauba su dukra, verslininkės Nora Lapinskienė ir Vaiva Ginaitytė.

Madingą vakarą vedė ir stiliaus įžvalgomis dalinosi žinoma įmantrių aksesuarų kūrėja Agnė Byčiūtė-Jankauskienė. „Visada yra gerai, kai parduotuvėje gali rasti sau tinkamų drabužių ir klasikos gerbėjos, ir įdomesnių dizaino ar spalvų sprendimų ieškančios stileivos“, – apie pristatomo ženklo privalumus kalbėjo A. Byčiūtė-Jankauskienė.

Kolekciją drauge su modeliais demonstravo ir kultūros vadybininkė Lina Anušauskienė bei tinklaraštininkės Absentta ir Erika Valiukaitė. Įdomu tai, kad pirmą kartą ant podiumo pasirodė ir metais vyresnė L. Anušauskienės sesuo – ekonomistė Sigita Bulanovaitė, dirbanti tarptautinėje kompanijoje. „Visada būna pirmas kartas, – šypsojosi, paklausta, ar nepabijojo demonstruoti ekstravagantiškos kolekcijos, S. Bulanovaitė. – Prieš renginį klausiau patarimų pas seserį Liną, kuri jau turi nemažą drabužių demonstravimo patirtį. Be to, Lina yra dalyvavusi ir fotosesijose. Taip pat nuo paauglystės nuolatos žiūriu „Fashion TV“, visada domėjausi mados pasauliu“.

Ž. Šilgalis, renginyje pasirodęs su drauge Kristina, dar vasarį mynė teismo slenkstį. Metų pradžioje vyras su buvusia žmona nutraukė penkiolika metų trukusią santuoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (320)