Nedideliam būriui spaudos atstovų buvo suteikta galimybė trumpam apžiūrėti lėktuvą bei įamžinti jo saloną.

„Boeing 737 – 900“ iš Vilniaus į Stambulą nuo birželio mėnesio pradėjo skraidyti kasdien. Jo verslo klasės klientai ne tik gali mėgautis šešiolikos vietų išskirtiniu, patogiu salonu, bet ir vienu iš geriausių „Skytrax“ pasaulyje pripažintu avialinijų maistu.

Spaudos konferencija „Turkish Airlines“ biure, esančiame Vilniaus oro uosto išvykimo salėje fotografai bei žurnalistai saugos tarnybos darbuotojų buvo palydėti į lėktuvą.

Apie tai, kas skrydžių metu svarbu verslo klasės klientams, kokie gali būti jiems skirti lėktuvų salonai bei papildomos paslaugos, pasakojo vienas iš geriausių šios srities žinovų Lietuvoje verslininkas Žilvinas Grigaitis.

„Tai yra naujas ir didelis šuolis į priekį. Galiu pasidžiaugti,kad kokybės ir paslaugų atžvilgiu turkų avialinijos yra priekyje visų kitų, - sakė Ž. Grigaitis, - esu tiek keliautojas, tiek vertintojas, todėl galiu pasakyti, kad šios avialinijos apgalvojo kiekvieną detalę, į kurią,žinoma, aš atkreipiu dėmesį".

Žilvinas Grigaitis

„Kiekvienas keliaujantis turės savo atskirą „inkilėlį", bus aprūpintas aukščiausios klasės maistu. Jeigu lėktuvas vėluotų, keleiviams suteikiamas apgyvendinimas 5 žvaigždučių viešbutyje", - pasakojo verslininkas.

Spaudos konferencijoje ir lėktuve taip pat bendravo ir Turkish Airlines Lietuva generalinis direktorius Hasanas Serkanas Binyar.

„Mes esame labai laimingi, kad nuošiol Lietuvai galime pasiūlyti patogias verslo klasės sėdynes su vaizdo ekranais ant kiekvienos iš jų, aukščiausios klasės aptarnavimu bei virtuvės šefo teikiamomis paslaugomis lėktuve".

Dviejų metų jubiliejų švenčiančios aviakompanijos „Turkish Airlines” generalinį direktorių Ž. Grigaitis pasveikino įteikdamas lietuviškų ledų, kuriuos jis mėgsta valgyti skrydžių metu. Savo ruožtu, avialinijų vadovas Žilvinui padovanojo turkiškos kavos rinkinį.

Lėktuvas, nusileidęs Vilniaus oro uoste, stovėjo vos 55 minutes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)