Į gimtadienio šventę žinomo Lietuvos vyro atvyko pasveikinti aktorė Eglė Jackaitė, LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius, restorano „Stikliai“ bendrasavininkai Aleksandras Ciupijus su žmona Anna, Turkijos ambasadorė Lietuvoje Aydan Yamancan ir kiti.

Verslininkas svečius vaišino putojančiais gėrimais bei pristatė unikalią fotografo Raimundo Švilpos fotoparodą.

„Su Raimundu Švilpa esu seniai pažįstamas ir jo darbu aš labai žaviuosi. – DELFI sakė Ž. Grigaitis. – Per gyvenimą susidėjo tam tikras bagažas nuotraukų, kurias darė Raimundas, todėl norėjosi pasižiūrėti, kaip jos visos atrodo. Parodos pateikimo sprendimas – labai netradicinis. Kiek aš žinau, Lietuvoje niekas dar nėra išbandęs tokio būdo“.

Raimundo Švilpos darytos nuotraukos buvo priklijuotos ant grindų – tokį originalų parodos pateikimo sprendimą pasirinko pats Ž. Grigaitis.

„Tai yra technologinių sprendimų ir kūrybos išraiška, kurios viduryje atsirandu aš, – pasakojo Žilvinas. – Kai kurios nuotraukos yra darytos prie du, tris ir net penkis metus. Norėjosi sujungti tam tikrus gyvenimo etapus. Juk Raimundas fotografavo mane ir per praėjusius gimtadienius“.

Tokiu rezultatu liko nustebintas ir pats parodos veidas: „Pats save įsivaizdavau visai kitaip, negalvojau, kad žmogus gali atrodyti su visiškai kitokia emocija ir išraiška... Pamatęs galutinį variantą, likau nustebintas. Tikrai įdomu, ką gali padaryti fotografija“.

Paklaustas, kaip Ž. Grigaitis jaučiasi sulaukęs 45-erių, vyras sakė, kad jaučiasi tarsi aštuoniolikos.

„Atodo, kad lyg tai turėtų būti daug, bet aš jaučiuosi, kaip aštuoniolikos. Galbūt labiau pasitikiu savimi ir ramiau žiūriu į ateitį. Tačiau ant pečių tikrai nejaučiu, kad man būtų 45-eri“, – šypsojosi vyras.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)