Bendrą verslą, kūrybos agentūrą „AdMajesty“, turinti pora tikina Valentino dienos nešvenčianti, tad Rimantei sužadėtinio dovana buvo tikras siurprizas.

„Kita vertus, ko čia stebėtis – Povilas nemoka stebinti po mažai. Jau miniatiūros tikrai nedovanotų“, – žiūrėdama į žinomo šalies fotografo, be kurio neįsivaizduojamos legendinio žurnalo nuotraukos, Algimanto Kriščiūno, tapytą portretą šypsojosi kūrybininkė.
Rimantė Kulvinskytė
„Algio darbais žavėjausi nuo paauglystės. Prieš šventes į kolekciją įsigijome kelis jo tapybos ir spaudos darbus. Kadangi menininkams kalbėti apie pinigus ir derėtis sunku, per paskutinį mudviejų susitikimą Algis pasiteiravo, ar nenorėčiau jo atstovauti. Nedvejojęs sutikau“, – džiaugėsi didelę aistrą menui turintis verslininkas.
Rimantė Kulvinskytė, A. Kriščiūno nuotr.

Povilas Miškinis-Eidukonis juokėsi jau įvykdęs pirmąjį sandorį – A. Kriščiūno darbą pardavęs pats sau.
„Pirmoji Rimantės reakcija išvydus savo portretą buvo labai rimantiška: „Aš galvojau, kad tapo tik mirusius žmones: karalius ir poetus. Bet gal čia nėra blogai? – sutrikusią sužadėtinę citavo verslininkas. – Dabar sukame galvą, kur jį pakabinti. Galvojau, virš Rimantės darbo stalo, bet ji sakė, kad tuomet susirgs didybės manija.“

„Didžiausia dovana būtų, jei ji kabėtų tiesiai prieš akis Povilui – tuomet negalėtų ant manęs burnoti. Juk mano mama, pamačiusi Algio darbą, pasakė – čia viskas viename: ir Jėzus, ir Marija“, – šypsojosi Rimantė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)