„Būdamas dar keturiolikos pradėjau filmuoti video blogus, dabar turiu užsiauginęs milžinišką sekėjų skaičių socialiniuose tinkluose. Asmenininėje feisbuko paskyroje jų turiu beveik 52 tūkstančius, gerbėjų puslapyje – kiek daugiau nei 90 tūkstančių. Bet daugiausiai gerbėjų mane seka vaizdo įrašų platformoje „YouTube“ – ten turiu net 181 tūkstantį sekėjų“, - eteryje pasakojo Edvinas.

Vaikinas atskleidė, kad jo fanai itin aktyvūs, jiems patinka net jeigu vaikinas feisbuke parašo tiesiog vieną raidę ar be jokios priežasties uždeda bet kokį skyrybos ženklą. „Kažkada parašiau tiesiog tašką... Per akimirką gavau tris tūkstančius „patinka“ paspaudimų. Jiems patinka viskas, ką parašau”, - apie ištikimus gerbėjus pasakojo interneto žvaigždė.

Iš internetinio populiarumo vaikinas uždirba tūkstančius eurų. Jau keletą metų jis pats save išlaiko, už įvairius įrašus iš reklamuojamų produktų gamintojų gauna atlygį.

Eteryje jis taip pat nepabijojo atskleisti, kad Lietuvoje yra garsenybių, kurios perka gerbėjus socialiniuose tinkluose.

„Mano gerbėjai visi tikri, daugiausiai lietuviai. Niekada nesijaudinau dėl jų skaičiaus, po truputį daugėja, to ir užtenka. O Monika Šalčiūtė kiek žinau perka sekėjus, kad tik jų būtų kuo daugiau, kad visus konkurentus aplenktų“, - interneto sensacija vadinamos merginos fenomeną pakomentavo jis.

Edvinas Navickas

Tūkstančių merginų dievinamas Edvinas interviu radijo stotyje ZIP FM atskleidė, kad šiuo metu merginos neturi, ir nenori turėti.

„Jos sukelia dideles problemas ir rūpesčius, iš patirties žinau – pavydas, principai, pyktis, ignoravimas. Tam neturiu laiko, noriu būti laisvas. Būna merginų, kurios nori su manimi draugauti tik dėl mano populiarumo. Jau per pirmą pasimatymą prašo įsikelti mūsų bendrą nuotrauką į mano socialinius tinklus. Tokios merginos mane tiesiog atstumia“, - kalbėjo vaikinas.

Su laidos vedėju Orijumi Gasanovu, svečias Edvinas Navickas radijo eteryje aptarė ir pasaulyje dabar itin populiarų žaidimą „Pokemon Go“. „Pokemonų vardai labai keisti, nesuprantu kas juos sudarė“, - sakė Edvinas ir eteryje spėliojo „Kas tai: Pokemonas ar miestas Didžiojoje Britanijoje?“. Edvinas žaidė prieš radijo klausytoją ir sugebėjo nugalėti. „Pats turiu telefone šį žaidimą, bet nežaidžiu, man gaila savo laiko. Dabar ruošiuosi automobilio teises laikytis“, - aiškino Edvinas.

Pakalbintas apie kitus socialinius tinklus, video tinklaraštininkas Edvinas Navickas atskleidė, kad turi asmeninį „Snapchat“ profilį, kurį naudoja tik bendravimui su draugais. Gerbėjai apie tai nieko nežino. „Noriu kažkiek privatumo pasilikti ir sau“, - sakė „Didysis O“ svečias Edvinas Navickas.

Rytinės laidos „Didysis O“, radijo stoties ZIP FM eteryje, galite klausyti kiekvieną darbo dieną nuo 7 iki 10 valandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)