Nuo rudens naujajame TV3 sezone žiūrovai vėl turės galimybę gėrėtis Diletos šyspena - ji ves naują laidą apie žvaigždžių gyvenimus „Žvaigždžių dešimtukas“.

„Man patinka tiek muzika, tiek televizija. Stengiuosi kaip įmanoma aktyviau reikštis muzikinėje veikloje. Su „4 Roses“ merginomis netrukus pristatysime naują dainą. Tačiau aš taip pat stipriai pamilau ir televiziją. Todėl labai džiaugiuosi sulaukusi pasiūlymo vesti naują TV laidą, kurioje bus apžvelgiami karščiausi šalies įvykiai, pasakojama apie mūsų žvaigždžių gyvenimą. Bus be galo įdomu. Todėl galima sakyti, kad laidą bus galima žiūrėti kaip serialą“, - DELFI naujienų portalui pasakojo Dileta.

Sparčiai išgarsėjusi mergina prisipažįsta, kad savo ateitį ji dabar sieja ne tik su muzika, bet ir su televizija.

„Atėjau į televiziją visai be patirties, todėl šioje srityje sieksiu kaip įmanoma daugiau tobulėti. Ateityje tikiuosi sulaukti ir daugiau pasiūlymų“, - naujienų portalui prisipažino D. Meškaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)