Tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti nepailstantį keliautoją Rimvydą Širvinską-Makalių, renginių organizatorių Jogailą Morkūną, verslininką Žilviną Grigaitį, televizijos žvaigždę Gintarę Gurevičiūtę, radijo laidų vedėją Simoną Albavičiūtę-Banditą, dizainerius Dianą Vapsvę, Robertą Kalinkiną, Egidijų Rainį ir daugelį kitų svečių.

Iš Australijos grįžęs Žilvinas Grigaitis juokėsi, kad po 36 valandų, praleistų lėktuvuose ir oro uostuose, jam mažų mažiausiai norėjosi prieš renginį ilgai stoviniuoti prie veidrodžio.

Žilvinas Grigaitis
„Pakankamai greitai pavyko spintoje rasti tai, ką norėčiau vilkėti“, – sakė Ž. Grigaitis.

Net ir laisvadieniais ir dienomis, kai nereikia sukti galvos dėl įvairių darbų ir kelionių, Žilvinas mieliau renkasi patogumą.

„Rengiuosi patogiai. Nesu pririštas prie dienos įsipareigojimų. Jei turiu susitikimų, esu suplanavęs oficialius pietus ar vakarienes, be abejo, žinau, kaip turėčiau atrodyti. Ar tai kostiumas, ar smart casual kodą atitinkanti apranga. Bet paprastą dieną mane galima išvysti su džinsais ir maikute.

Neskiriu aprangai daug laiko – svarbu, kad būtų patogu. Ir, aišku, pagalvoju apie tam tikrą estetinę išraišką“, – sakė Ž. Grigaitis ir pridūrė didelį dėmesį skiriantis detalėms.

Dizaineris Egidijus Rainys patikino prie veidrodžio praleidžiantis itin mažai laiko. „Niekada ypatingai nesiruošiu, netaikau į kažkokius trendus. Esu dirbantis žmogus, neturiu laiko kontempliuoti, kokius gi čia marškinius užsidėti“, – sakė mados kūrėjas, puikiai išmanantis drabužių derinimo subtilybes, tad tam, kad puikiai atrodytų, ypatingų pastangų jam pridėti tikrai nereikia.

Rimvydas Širvinskas-Makalius sakė šiuo metu prie veidrodžio stoviniuojantis gerokai trumpiau nei derėtų. „Juk padažnėjo renginių, kuriuose lankausi. Prie veidrodžio laiką praleidžiu tik darydamasis šukuoseną, bet ir tai užtrunka ne daugiau penkių minučių“, – pasakojo keliautojas.

Rimvydas sako, kad kiekvienas vyras turėtų skirti laiko savo išvaizdai ir skuba pasidžiaugti, jog Lietuvoje atsiranda vis daugiau stilingų žmonių.

„Džiaugiuosi, kad kuo toliau, tuo daugiau žmonių prisižiūri. Anksčiau išvažiavus į užsienį galvodavau: po galais, čia visi tokie stilingi, taip gerai atrodo! O toje mano Lietuvoje... O dabar viskas vienodai gerai – ir pas mus, ir užsienyje“, – pastebėjimais dalijosi daugelį pasaulio šalių išmaišęs keliautojas.

Vyrų mados savaitės atidarymo svečiai:

Stilingiausiu Lietuvos vyru 2017 metais pretenduoja tapti 29 garsūs kandidatai iš įvairiausių sričių.

Rinkimai buvo skirti pagerbti tikruosius mados mylėtojus, kurie skiria laiko ir dėmesio kiekvieną dieną atrodyti išskirtinai, nebijo savęs ieškoti ir parodyti savo stilių.

Tarp nominantų – dainininkai Saulius Prūsaitis, Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, grupės „Naktinės personos“, „Freaks on floor“, menininkas Donatas Dubauskas, dailininkas Vladas Mackevičius, aktorius Aistis Mickevičius, filmų prodiuseris Stasys Baltakis, mados žinovas Eugenijus Skerstonas, viešųjų ryšių specialistas Arūnas Pemkus, rašytojas Giedrius Drukteinis, odontologas Sergejus Troščenkovas, stiliaus konsultantas Algirdas Gricius, verslininkas Kęstutis Verslovas, floristas Mantas Petruškevičius, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas, „Coocoomos“ kūrėjas Eduardas Fedotovas.

O taip pat fotografas Laurynas Žižys, badmintonininkas Kęstutis Navickas, dizaineris Robertas Kalinkinas, prodiuseris Dominykas Kubilius, naktinio klubo „Materialistė“ vadovas Matas Puodžiūnas, stilistas Kęstutis Rimdžius, „Boardsports“ ir „Salt“ parduotuvių savininkas Jonas Kriščiūnas, dizaineris Giedrius Paulauskas, žurnalistas Arnoldas Remeika-Bomberis, aktorius Arnas Fedaravičius bei elektroninės šokių muzikos atlikėjai „Beissoul ir Einius“.

Kas perims stilingiausio metų vyro titulą iš praėjusių metų nugalėtojo Juozo Statkevičiaus paaiškės kovo 12 dieną, per vyrų mados savaitės uždarymo ceremoniją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)