Tačiau šiandien į viešumą iškilo naujų istorijos detalių. Prieš pusmetį besipiktinusi, jog šeimą tarsi traktorius pervažiavo viena pramogų pasaulio persona, G. Dilienė,  už krepšininko ištekėjusi moteris, kaip tvirtina naujienų portalo DELFI šaltiniai, šiuo metu mėgaujasi futbolininko draugija – moteris dar birželį šaltinių buvo pastebėta trisdešimtmečio „Rangers FC“ saugo kompanijoje.

Anot šaltinių, pora meiliai glėbesčiavosi ir laikėsi už rankų, o vėliau kartu laiką leido itališko maisto restorane „Piano“ Kaune. Po poros savaičių jie ir vėl buvo pastebėti kartu ir, pasak juodu mačiusių, net nesistengė slėpti jausmų. 

Vilmanto ir Guostės Dilių šeimoje šiuo metu vyksta skyrybų procesas, G. Dilienė siekia įrodyti, jog dėl iširusios santuokos kaltas jos neva neištikimas vyras. Būten šią versiją teismas ir vertina.

Paklaustas, ar ką girdėjo apie žmonos ryšius su futbolininku, V. Dilys tikino, kad tai jam žinoma.

„Nieko stebinančio, jau seniai apie tai žinau, jie visiškai nesislapsto. Tai - jos gyvenimas, jos reikalas. Lai elgiasi, kaip nori“, – prabilo V. Dilys.

G. Dilienė neigia apie naujus santykius

DELFI susisiekus su G. Diliene, moteris neigė, kad susitikinėja su futbolininku ir sportininką įvardino „senu savo draugu“. Guostė tikino su Mariumi bendravusi labai seniai, be to, pasak Guotės, sportininkas turi širdies draugę.

„Tai yra visiškas melas. Negalėjau su juo susitikti, nes jis net yra ne Lietuvoje. Gal kažkas sumaišė kažką. Mes esame pažįstami labai seniai, kai Marius dar gyveno Lietuvoje, o aš studijavau“, - kalbėjo G. Dilienė.

Moteris teigė, kad šiuo metu jokio širdies draugo neturi – laukia skyrybų su dabartiniu vyru. „Keista, kad tokios kalbos pasigirdo tada, kai spaudoje pasirodė mano vyro nuotraukos su Natalija Bunke. Prieš kelias dienas jis man atsiuntė žinutę, susijusią su futbolu. Per daug sutapimų šiuo klausimų. Neatmetu galimybės, kad tai yra jo kerštas ir noras, kad teismas į jį palankiau žiūrėtų. Dabar vyksta esminis teisminis procesas. Jam būtų naudinga, jei aš taip pat turėčiau kokius nors santykius“, - DELFI kalbėjo G. Dilienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)