Tarp daugybės svečių meiliai su kompanija kalbėjo ir Deimantė Andriuškaitė. Daugelio nuostabai mergina vakarėlyje pasirodė kartu su muilo operų žvaigžde Mario Cimarro, nors vos vakar žiniasklaidą apskriejo žinia apie poros skyrybas.

D. Andriuškaitė DELFI žurnalistams tikino nenorinti komentuoti savo santykių, o M. Cimarro, išgirdęs klausimą, kodėl vos vakar mergina kalbėjo apie skyrybas, o šiandien vėl šypsosi jo glėbyje, tik nusijuokė ir pabučiavo mylimąją į kaktą.

Anksčiau Deimantė yra kalbėjusi, kad apie jos santykius geriausiai viską žino artimieji. Anot jos, visada viskas susiklosto taip, kaip reikia. „Tai yra gyvenimas ir tokie gyvenimo posūkiai. Kartais viskas susiklosto. Gal kiek skaudžiau, kai susižadi ir su tuo žmogumi nutrūksta santykiai, – DELFI pasakojo D. Andriuškaitė. – Mes abu kažko siekiame, planuojame gyvenimą. Vienam dėl kito labai sunku aukotis, bent jau šiuo metu.“

Žmonės skiriasi, žmonės taikosi. Kartais ta meilė nerudija, o kartais“, – tokiais mįslingais žodžiais D. Andriuškaitė baigė pokalbį apie skyrybas, tačiau ketvirtadienio vakarą ir vėl švytėjo mylimojo glėbyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)