S. Steikūnaitė teigė, kad pabuvoti viename didžiausių Europos zoologijos sodų buvo vienas iš dukters norų. Kadangi Patricijai mokykloje buvo atostogos, dainininkė nusprendė, kad naudingiausia būtų šį laiką praleisti penkių dienų kelionėje.

„Iš pradžių planavome aplankyti didžiausią Vokietijoje zoologijos sodą, tačiau pagal maršrutą jis mums buvo ne pakeliui. Į Berlyną vykome su automobiliu, o grįžome lėktuvu. Nors kelionė nebuvo pati lengviausia, laiką su dukra praleidome puikiai. Apžiūrėjome ne tik zoologijos sodą, Berlyną, bet ir kitus Vokietijos miestus. Zoologijos sode pamatėme daug dramblių, beždžionių, žirafų. Mano duktė labai smalsi. Prieš vykdama į zoologijos sodą tikino, kad labai norėtų pamatyti delfinus. Jų zoologijos sode nebuvo. Vietoj delfinų plaukiojo rykliai. Tad truputį buvo nepatenkinta“, – juokėsi S. Steikūnaitė.

Moteris džiaugėsi, kad spėjo ne tik apžiūrėti įžymiausias aplankytų miestų vietas, bet ir skyrė laiko apsipirkimams, atnaujino savo garderobą, aplankė kavines. „Į kelionę važiavau ne su tikslu pamatyti turistinius objektus, o tiesiog pabūti su dukra. Labai norėjau jai parodyti zoologijos sodą, pakeisti aplinką“, – DELFI kalbėjo S. Steikūnaitė.

Skaistės Steikūnaitės ir jos dukters Patricijos kelionės akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)