Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius į savo kompaniją priims ne vieną, o net kelis energingus ir talentingus virtuvės entuziastus. Svarbiausias kriterijus - kad kūrybingumas per kraštus lietųsi.

„Savo „Facebook" profilyje paskelbėme naujo komandos nario atranką ir jau gavome galybę laiškų, bet dar neišsirinkome, norime rasti geriausią. Daugiausiai rašo dailiosios lyties atstovės. Jos tikina, kad mūsų kompanijoje būtinas moteriškas kvapas. Kokį žmogų priimsime? Dar nežinome: gal merginą, gal vaikiną, svarbiausia, kad būtų labai kūrybingas ir žingeidus, nes siūlome tikrai puikią darbo vietą. Projektas rimtas, labai įdomus ir tikrai vertas dėmesio. Tad jeigu jums tikrai nusibodo tradicinis darbas kavinėje ar restorane, o gal tiesiog visą gyvenimą puikiai gaminate, bet neturėjote progos savo gabumų parodyti viešai, o gal tiesiog gyvenime pasiilgę iššūkių ir naujų vėjų, mes tikrai turime jums ką pasiūlyti ", - DELFI patikino ir neatrastus talentus skatino vienas iš mitų griovėjų A. Ivanauskas.

Iš visų atsiuntusių laiškus, Alfas, Ali ir Martynas išrinks 20 potencialių kolegų. Jie turės asmeninius pokalbius su pretendentais, dešimčiai geriausių reikės atlikti „namų darbus” ir pasirodyti geriau, nei konkurentai. Liks tik keli, kurie ir gaus darbo pasiūlymus.

„Kadangi naujo projekto veikla labai plati, tai laukiame įvairiais gabumais pasižyminčių žmonių: vienas gal geras kulinaras, o kitas – nepamainomas konditeris, savo šedevrais džiuginantis draugus ir aplinkinius. Vienas - laimėtojas - gaus pagrindines naujo projekto pareigas, o kiti taip pat neliks be veiklos", - pažadėjo A. Ivanauskas, naujo projekto detales kol kas laikantis paslaptyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)