Prabangioje šventėje apsilankė Asta Valentaitė, Karolina Toleikytė su mama, Daina Bosas su dukra, Mantas Petrukškevičius ir daugelis kitų.

Švęsdamas 20 metų jubiliejų „Jimmy Choo“ įvairių pasaulio miestų butikuose, kuriuose parduodama jų produkcija, šįmet rengia įspūdingus vakarėlius: tiesia raudoną kilimą, į vazas merkia baltas kalijas, rūpinasi geriausia dj muzika, šauna populiariausią šampaną ir sukviečia gražiausius miesto žmones, kurie stebi neformalų, naujausios kolekcijos pristatymą.

Pasaulinio lygio prabangos prekės ženklas „Jimmy Choo“ paminėti gražią sukaktį Vilniuje pasirinko savo oficialių atstovų Lietuvoje „Du Broliai“ avalynės ir aksesuarų butiką Didžiojoje gatvėje Rotušės aikštėje. Ne šiaip sau: prestižo prekės ženklus vienijantis naujausias „Du Broliai“ salonas interjero žinovų ir pasaulinio garso mados namų atstovų vertinamas itin aukštai ir įvardijamas kaip vienas gražiausių butikų Europoje.

Nieko stebėtino, šio butiko interjeras atitinka aukščiausius standartus ir įrengtas naudojant tik pačias kokybiškiausias medžiagas – vos pravėrus parduotuvės duris dėmesį patraukia subtilus aukso ir krištolo spindesys.

Vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)