Sutuoktinius atskubėjo pasveikinti gausus būrys artimųjų bei kolegų. Minioje buvo matyti ir Akvilės grupės „4 Roses“ narės, ir Laimono kolegos ir krepšinio pasaulio. Šventėje dalyvavo ir toje pačioje Prienų komandoje žaidžiantis Šarūnas Vasiliauskas su žmona Martyna. Ši pora vos prieš kelias savaites atšoko savo vestuves.

Pasveikinti jaunųjų atvyko ir šiuo metu motinystės atostogose esanti grupės „4 Roses“ Eglė Keturkė su vyru Albinu, kita grupės narė Giedrė Girnytė, taip pat dainininkė Augustė Vedrickaitė, pernai už mylimojo Donato ištekėjusi Dileta Meškaitė-Kisielienė ir daugelis kitų.

Beje, nuo šiol grupėje bus net dvi narės tokia pačia pavarde. Po santuokos Akvilė Matukaitė pasirinko Kisielienės pavardę, tokią pat pavardę pernai, po sutuoktuvių, pasirinko ir Dileta Meškaitė, ištekėjusi už verslininko Donato Kisieliaus.

Santuokos ceremonijos metu nuotaka vilkėjo elegantišką, žemę siekiančią suknelę, o rankoje spaudė egzotinių protėjų bei eustomų puokštę.

Akvilė Matukaitė-Kisielienė

Atlikėjos išrinktasis L. Kisielius šiuo metu atstovauja Prienų „Birštono Vytauto“ krepšinio komandą. 31-erių krepšininkas studijavo JAV, vėliau grįžo į gimtinę, tačiau gavęs pasiūlymų ne kartą žaidė ir užsienio rinktinėse Vokietijoje, Latvijoje ir Ukrainoje.

Šeštadienio popietę šeimą sukūrusi dainininkė mergvakarį atšventė Paryžiuje. Tiesa, linksmybės prasidėjo Vilniuje. Sostinės gatves praskriejusi Akvilė buvo pakviesta į prancūzų kalbos pamoką. Linksmybės ir išbandymai tęsėsi ir toliau. Merginos nuvyko į Vilniaus centre esančią prancūzišką kavinukę, kur skanavo prancūziškus užkandžius.

Tuomet veiksmas persikėlė į šokių studiją, kurioje ir vėl puikiai atsiskleidė šventės tema. Merginos išmoko šokti burleską, žymiausią Mulen Ružo šokį. Tą dieną jas lydėjo ir dar daugybė pramogų, privertusių visas garsiai juoktis ar iš jautrumo nubraukti ašarą. Pasitelkus apgaulę ir gerokai suklaidinus Akvilę, pavyko sukurti neįtikėtinai smagią šventę.

Finaliniu mergvakario akcentu tapo Akvilei visų bičiulių įteikta dovana – pasas ir skrydžo bilietas. Kaip pati Akvilė užsiminė, tai buvo viena didžiausių jos svajonių, apie kurios išsipildymą ji net nedrįso pasvajoti.

Merginų linksmybės prasitęsė Paryžiuje, kur pirmą kartą ji apsilankė su savo mylimuoju Laimonu bei šeima. Tąkart portalui DELFI mergina pasakojo, kad liko sužavėta ir architektūra, ir jaukiomis kavinėmis, ir gamta bei žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)