Šeštus metus kartu esanti pora nusprendė įteisinti savo santuoką oficialiai. „Tai labai malonus jausmas, tarsi upei suteikiama tėkmė, tarsi šachmatų sustatymas į vietas, - lyrinių epitetų negailėjo G. Janušas, paklaustas apie vidinę būseną. Nors mes pripratę vienas prie kito, tačiau čia, oficialioje aplinkoje, vis tiek išlenda tas jaudulys.“

Pasak G. Janušo, jųdviejų mamos ypač skatino porą oficialiai įteisinti santuoką: „Mes, kaip geri vaikai, paklausėm mamų. Be to, esame labai tikintys“.

Netrukus 51-ąjį gimtadienį švęsiantis atlikėjas vilkėjo kostiumą, o jo mylimoji buvo pasipuošusi ilga elegantiška persikų spalvos suknele.

Nuotaka spindėjo kuklumu, nesirinko net puokštės. Vietoj jos ant rankos prisisegė baltą orchidėjos žiedą.

Susituokusi pora apsimainė geltono aukso žiedais. Jaunikio žiedas klasikinis, o jaunosios puoštas baltais brangakmeniais.

Iš santuokų rūmų išėjusius, jau jaunavedžiais tapusius, Ingą ir Gaudentą Janušus pasitiko džiaugsmingi vestuvių svečių sveikinimai. Vyras garsiai pasidžiaugė, jog nuo šiol į Ingą galės kreiptis „žmonos“, nebe „draugės“ kreipiniu.

Paklausus, ar pasirinkta diena vestuvėms turi simbolinę reikšmę, G. Janušas atsakė, jog skaičius 12 asocijuojasi su laikrodžio mušama 12 valanda, ir pasidžiaugė, jog „Dievulis davė gero oro“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)