Kaip pasakoja Kamilė, šilti tarpusavio jausmai įsižiebė pradėjus kurti kartu – susibūrus į interpretacinės elektronikos duetą „MaNNazz“. „Nėra nieko gražesnio nei meilė, kurios kibirkštį įskelia kūryba. Būtent taip atsitiko ir mums“, – šypsojosi nuotaka. Pora iki vestuvių draugavo metus. Dar pusmetį prieš tai juos siejo tik šilti kolegiški santykiai.

Pasveikinti sukūrus šeimą Kamilės ir Bogdano artimieji ir bičiuliai atvyks ne tik iš įvairiausių Lietuvos kampelių, bet ir Norvegijos bei Didžiosios Britanijos. Žavingajai nuotakai vienetinį drabužį sukūrė jos artima draugė, dizainerė Diana Nevedomskytė.

Padedami draugų ir šeimos narių šventę jaunavedžiai organizavo patys. Pirmoji šventės dalis vyks Kairėnų botanikos sode, vėliau linksmybės persikels į sostinės restoraną „Steakhouse Hazienda“. Medaus mėnesio pora iškeliaus į Italiją, aplankant Milaną, Florenciją, Elbos salą ir kitas gražiausias šalies vietas.

Kami profesionaliai muzikuoja jau trylika metų, yra bendradarbiavusi su įvairių žanrų kūrėjais (tarp ryškesnių darbų – albumas, įrašytas kartu su Viliumi Tamošaičiu, žinomu kaip „Gerai Gerai“), sėkmingai pasirodžiusi projekte „Lietuvos balsas“. Bogis – daugkartinis beatbox čempionatų nugalėtojas bei „Beatbox Family“ narys. Judviejų talentų sąjungos rezultatas – šviežios elektroninės muzikos duetas „MaNNazz“, gyvuojantis kiek daugiau nei metus ir spėjęs gerbėjų rasti ne tik Lietuvoje, bet ir Norvegijoje, Didžiojoje Britanijoje ir Ukrainoje. Praėjusią vasarą duetas nusipelnė publikos simpatijų muzikiniame konkurse „Novus“, taip gaudamas išskirtinę galimybę apšildyti pasaulinio garso atlikėją Selah Sue.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)