Šeštadienį į Šv. Vilniaus Kryžiaus bažnyčią susirinko būrys J. Jaručio ir J. Čėsnaitės draugų ir artimųjų, kur pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Net 20 minučių vėlavusi J. Čėsnaitė būsimam vyrui streso nesukėlė. Belaukdamas savo išrinktosios J. Jarutis šokio žingneliu sukinėjosi po bažnyčią ir pašnibždomis visų svečių klausė: „kaip laikotės visi?".

Madingai į savo vetuves vėlavusi nuotaka į bažnyčią atvyko pasidabinusi ilga balta suknele, seksualiai atidengiančia nugarą. Jos veidą dengė žemę siekiantis permatomas nuometas.

„Suknelę parsivežiau iš užsienio, tačiau ji nėra žymaus dizainerio darbas. Žavumas slypi paprastume", - sakė nuotaka.

Grojant gitarai ir skambant jaunos merginos balsui J. Čėsnaitę pas būsimą vyrą prie altoriaus atlydėjo abu jos tėvai.

Po ceremonijos bažnyčioje Jaručių šeimą lauke svečiai sutiko garsiomis ovacijomis ir rožių žiedlapių lietumi.

Jaunieji neslėpė jaudulio priimdami sveikinimus.

„Esame labai laimingi, tačiau vis dar jaučiame drebulį", - DELFI sakė Jarutės pavardę pasirinkusi moteris.

Vestuvių išvakarėse didžiausias Lietuvos naujienų portalas DELFI susisiekė su grupės „Freaks on Floor“ lyderiu Justinu Jaručiu ir pasiteiravo kaip prieš didžiąją dieną jaučiasi būsimi jaunavedžiai.

„Galiu trumpai pasakyti, kad jokio jaudulio nejaučiam, esam užtikrinti, neabejojam ir viskas einasi pagal planą. Manau, mums turėtų gautis graži šventė“, - DELFI sakė J. Jarutis.

Prieš dvejus metus susižadėjusios poros vestuvės – užtikrintos ir lauktos, tačiau paklaustas apie vaikus, jaunas vyras sakė, kad „į šį klausimą atsakyti dar anksti“. Iki vestuvių daininkas J. Jarutis ir J. Čėsnaitė draugavo trejus metus. Vietos, kurioje vyks vestuvių šventė, dainininkas neatskleidė.

„Šiaip numatyta, kad turėsim 12-os skonių picų", - apie staigmenas vestuvių svečiams juokavo būsimasis jaunavedys.

Ne, iš tikrųjų viskas turėtų būti paprastai – bus gražios lietuviškos vestuvės. Tikslaus dalyvaujančių skaičiaus irgi nežinau, man atrodo, tarp 30 ir 100... Mes įteikėme tokį kvietimą, kur žmonės neprivalėjo duoti atsakymo," - DELFI sakė J. Jarutis.

J. Jarutis negalėjo pakomentuoti nei apie savo sužadėtinės suknelę, nei apie poros vestuvinius žiedus.

„Viską žino ir viskuo rūpinasi mano draugė ir į vestuvių organizavimą taip daug nesikišau. Aš kuo pasirūpinau? Aš jai pasipiršau. O be to, sužadėtinės dar ir pats nemačiau“, - sakė J. Jarutis.

„Freaks on Floor“ lyderis DELFI sakė, kad laikosi tradicijų ir iki vestuvių su būsima nuotaka nesimatys.

Povestuvinei kelionei jaunavedžiai pasirinko įstabųjį Tailandą. J. Jarutis intriguojančiai nejuokaudamas sakė, kad medaus mėnuo truks metus laiko, o karjera gali ir palaukti.

J. Jaručio ir J. Česnaitės vestuvių svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)