“Gal žinote kas nors tos gražuolės po dešine vardą? Teko vakar su ja linksmai laiką praleisti, bet vardo taip ir nepasakė, ir kontaktais neapsikeitėm. Norėčiau ją dar kartą pabučiuoti”, - po Raulio nuotrauka rašė vienas vaikinas.

Kitas socialinio tinklapio vartotojas nusprendė atverti Rauliu susižavėjusiam vaikinui akis ir parašė, kad nuotraukoje vyras.

Per vakarą - 15 vaikinų

DELFI R. Mammadli pasiteiravus, ar tą vakarą vaikinas sulaukė daug komplimentų iš stipriosios lyties atstovų, Raulis neslėpė – per vakarą jam parodė dėmesį apie 15 vaikinų. “Aš nežinau, kas tas vaikinas, parašęs komentarą prie mano nuotraukos. Tą vakarą žmonės norėjo su manimi nusifotografuoti, kiti tiesiog stovėjo ir žiūrėjo į mane. Dėmesio sulaukiau todėl, kad žmonės buvo matę mane per televiziją. Vienas vaikinas prie manęs priėjo ir pasakė, jog gaila, kad aš vyras, nes jis yra sužavėtas mano grožio. Jis vienas iš tų, kuris žinojo, kad aš vyras, o buvo ir tokių, kurie prašė mano numerio nežinodami mano lyties. Tačiau vakarėlyje aš buvau su draugėmis ir man nelabai buvo įdomus tas dėmesys, norėjome pasiilsėti“, - vakarėlio akimirkas prisiminė Raulis.

Patinka ir merginos, ir vaikinai

Stilistu dirbantis vyras teigė labai nustebęs, išvydęs minėtą komentarą po savo nuotrauka. „Niekaip negalėjau prisiminti, kuris čia vaikinas. Užėjau į jo anketą, bet ji buvo užslaptinta. Man pačiam įdomu, kas tas vaikinas. Nors kai kurie man dėmesį rodę vyrai nežinojo, kad aš esu ne moteris, tačiau po tos „Facebook“ išplitusios nuotraukos manau, kad visi žinos tikrąją mano lytį“, - kalbėjo R. Mammadli. Raulis neslėpė, kad jam patinka tiek vaikinai, tiek merginos. Tiesa, vaikinas atviravo, kad su merginomis jam sekasi bendrauti sunkiau. „Draugavau su mergina, bet buvau moteriškesnis už ją. Tai jai labai nepatiko, ji dėl to pykdavo. Dėl to mūsų santykiai nesusiklostė“, - apie savo draugystę su panele kalbėjo vaikinas.

Apdovanoja gerbėjus bučiniu

Raulis atviravo, kad Naujųjų metų naktį ne tik džiaugėsi dėmesiu, bet su keletu vaikinu turėjo intymesnių ryšių – apdovanojo juos bučiniu: „Jie nežinojo, kad aš vyras, manė, kad aš graži mergina. Tokia situacija pasikartoja jau ne pirmą kartą. Kažkada klube su manimi susipažino vaikinas, apibėrė mane komplimentais. Jis buvo atvykęs iš Londono trumpam grįžęs lietuvis, sakė, kad niekur Europoje tokios gražios merginos nebuvo matęs. Dėkojau jam už komplimentus, o jis mane apibėrė bučiniais. Su juo ir jo draugais išvažiavome į kitą klubą. Važiuojant į kitą vietą vienas jo draugas pasakė jam, kad aš esu ne moteris, o vyras.

Vaikinas negalėjo tuo patikėti ir pasiuntė savo draugą. Vėliau jis to paklausė manęs ir aš pasakiau, kad tai tiesa. Labiausia jis jaudinosi dėl to, kad mane pabučiavo. Bet aš pasakiau, kad bučinys nieko nereiškia. Nors vaikinas ir patyrė šoką, nusprendė palydėti namo, siūlė ir toliau bendrauti, vėl mane pabučiavo. Pasakoju šią istoriją todėl, kad žmonės sužino tiesą ir tai jų nesustabdo.“

Dirba kirpėju

Kirpėju-stilistu dirbantis Raulis teigė, kad gražinti žmones yra jo didžiausia aistra. „Moterimi rengiuosi ne todėl, kad sulaukčiau daugiau dėmesio. Jo man reikia tik dėl mano darbo. Nors mano darbai geri, tačiau žmonės mieliau kalba apie mane išvaizdą, negu darbą. Mano klientų neatbaido mano išvaizda. Apsikirpti ateina net ir vyresnio amžiaus žmonės, kuriems po 70 metų. Klientai prieš šventes man sunešė įvairiausių dovanų, tikrai mane myli. Žmonėms tu patinki ne todėl, kaip atrodai, o todėl, koks esi“, - apie savo darbą pasakojo Raulis.

Lyties keisti negalvoja

Pasiteiravus Raulio, ar jis negalvojantis apie lyties keitimo operaciją, vaikinas atsakė, kad niekada nesakantis niekada. „Nežinau, kas bus rytoj. Gal nubusiu ir būtinai norėsiu turėti krūtinę. Tačiau kol kas tokios operacijos nenoriu. Mane tenkina mano išvaizda, kūnas, kurį matau veidrodyje“, - pokalbį baigė Raulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2464)