Esu saulės garbintojas, todėl Lietuvos žiemos man yra per ilgos. Šią žiemą praleidau ir vis dar esu saulėtame Vietname. Šį kartą į Vietnamą išvykau ne tik atostogauti, bet taip pat užsiimti malonia veikla. Vėjuotomis dienomis dirbu jėgos aitvarų treneriu, o dienomis be vėjo kartu su draugais iš Olandijos filmuojame komercinius vaizdo klipus Rusijos rinkai. Laisvalaikiu motoroleriu keliauju po Vietnamą ir lankau budistų vienuolynus.

Vienuolynuose bendrauju su vienuoliais, mokausi budistinių meditacijos praktikų, žiūrėjimo į saulę technikos. Neseniai lankiausi viename moterų budisčių vienuolyne, kuriame yra įkurti našlaičių namai. Bendravimas su vaikais ir motiniška meile spinduliuojančiomis vienuolėmis paliko gilų įspūdį ir suteikė daug gerų emocijų.

Vietnamas – tai vaisių mėgėjų rojus. Ypač žemos vaisių ir daržovių kainos bei jų įvairovė suteikia galimybę sveikai maitintis, o nuolatinė aktyvi fizinė veikla suteikia jėgų ir sustiprina imunitetą. Čia yra ir daugiau žiemas leidžiančių lietuvių. Kartu su nedidele tautiečių bendruomene organizuojame lietuviško maisto vakarienes, pasidaliname patirtimi ir aptariame įvykius Ukrainoje.

Vietname pasirodo ir daugiau Lietuvos įžymybių. Neseniai kartu smagiai laiką leidome su dainininku ir aistringu keliautoju Linu Adomaičiu, porą mėnesių čia praleido ZIP FM laidos SiSi vedančioji Silvija Rinzevičiūtė su vyru bei septynerių mėnesių amžiaus sūnumi Adomu.

Visuomet kartoju Konfucijaus mintį – „Susirask mylimą darbą ir tau nebereikės dirbti“. Džiaugiuosi atradęs galimybę užsiimti mėgiama veikla ir žiemoti ten, kur akys raibsta nuo egzotiškų vaisių, oro temperatūra siekia +32 laipsnius, o žmonės nuolatos šypsosi. Antroje pavasario pusėje planuoju grįžti į Lietuvą įrašinėti naujų dainų su grupe ŽAS ir pradėti vasaros koncertinį turą po Lietuvos miestus.

Lino Karaliaus žiemos atostogos Vietname - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)