„Skaičiau ir negalėjau patikėti savo akimis, ar šis padaras gali vadintis vyru? Tai godus ir savanaudis niekšas, kuriam rūpi tik jis pats. Ir dabar Mino siekia tik dėmesio, reklamos, aš manau, kad jei jau taip, tai Tina jam turėtų pateikti sąskaitą už jos, kaip moters, panaudą,“ - ironijos neslėpė K. Navickaitės draugė Aida Žiliūtė.

Socialiniame tinklapyje „Facebook“ K. Navickaitei paviešinus Mino reikalavimus, susibūrė savotiška garsių Lietuvos moterų palaikymo grupė – iki absurdo smulkmenišką sąrašą ironiškai komentavo ir Mino smerkė Natalija Bunkė, kurios dovanotas ir Tinos sode augančias gėles siekia atsiimti populiarumą prarandantis atlikėjas. Taip pat karčių žodžių ir kritikos negailėjo pas mylimąjį Deivydą Šemberą į Maskvą išvykusi Oksana Zlatkovaitė, Goda Alijeva, Ingrida Kazlauskaitė.

Moterys buvo itin solidarios ir dalijosi prisiminimais apie šykštumu garsėjantį Mino. Pati K. Navickaitė neparašė nei vieno komentaro, nors visus juos skaitė ir pažymėdavo, kuris komentaras jai patinka. Prie ją palaikančiųjų grupės taip pat prisijungė ir Deivydas Zvonkus su Nerijumi Juška.

„Manau, kad Mino, projektas „Tina“ pasidarė finansiškai nebenaudingas, jis susilaukė dėmesio slėpdamas jų draugystę, dabar jau keletą metų bando išpešti naudos viešindamas purvinas skyrybų detales, tai labai nemalonus žmogus. Manau jokia protinga moteris į jo pusę net nežiūrės, nes tokio šykštuolio man dar neteko matyti“, - piktinosi gera K. Navickaitės draugė Ingrida Kazlauskaitė.

Anot merginos, šią absurdišką situacija Tina išgyvena tik palaikoma humoro ir dabar nekantriai laukia sąrašo papildymo – Mino sąskaitos už jo seksualines paslaugas bendro gyvenimo metu.

Šokių studijos vadovė K. Navickaitė -Tina ir atlikėjas Mino susipažino realybės šou „Kelias į žvaigždes“. Ilgą laiką pora savo draugystę slėpė, o netrukus po viešo patvirtinimo, jog vis tik jie yra pora, pasuko skirtingais keliais.

Mino reikalauja grąžinti šiuos daiktus:

Grąžintinų daiktų sąrašas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)