Į pokylį rotušėje užsuko ir stilistas Mantas Petruškevičius su verslininke Rasa Arlauskiene. Jam, mados žinovui, tai buvo puiki proga ir dar kartą įvertinti viešnių vakarines sukneles, tačiau nuo komentarų, kuri atrodė pribloškiamai, o kuri – ne ypač stilingai, Mantas susilaikė.

Iškilmingame renginyje apsilankė ir Inga bei Aivaras Stumbrai. Žinomai sutuoktinių porai Vienos pokylis – seniai nebe naujiena. Ne pirmus metus ant parketo sukosi ir Kauno verslininkai Inga ir Darius Budriai.

Rotušėje apsilankė ir dizaineris Liutauras Salasevičius su bičiulėmis. Nors ne iš karto, tačiau ir jis neatsilaikė pagundai suktis ant parketo. Dainininkas Justinas Lapatinskas – dar viena žinoma pramogų pasaulio asmenybė, prisijungusi prie didelio būrio šokėjų.

Pagrindinį labdaros loterijos prizą - aukso žiedą įsteigė Garbės komiteto narys juvelyras Stasas Chailovas ir dailininkė grafikė Volanda.

Renginio metu rinkts labdara Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų perinatalinio centro funkcinei dvynių slaugos šildomai lovelei įsigyti ir regėjimą praradusių vaikų gydymui (operacijoms Baškirijos Ufos miesto klinikoje) apmokant specialias bei papildomas išlaidas, kurių nekompensuoja Valstybinės ligonių kasos.

Tradicijas ne tik įvairiose Europos valstybėse, bet ir Lietuvoje turintis renginys skirtas visuomeniškumo bei elegancijos puoselėjimui.

2012-ųjų Vienos pokylis – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)