Sekmadienio vakarą koncertą viename Londono klubų surengęs E. Dragūnas į Vilniuje vykstantį teismo posėdį neskubėjo – bylos nagrinėjime, kuris buvo numatytas trečiadienį 8 val. 30 min., jis taip ir nepasirodė.

DELFI primena, kad E. Dragūnas pareigūnų nemalonę užsitraukė šių metų spalio 22 d., kai Vilniuje, prie Karaliaus Mindaugo tilto, kelių patruliai tikrino vairuotojų blaivumą.

Jų dėmesį tyčia atkreipė praeityje nemažai problemų su teisėsauga turėjęs, tačiau, regis, niekaip iš savų klaidų nepasimokęs atlikėjas E. Dragūnas. Važiuodamas pro šalį prabangiame „Audi“ automobilyje jis šūkavo bei pareigūnus „pasveikino“ nepadoriu gestu – rodydamas vidurinį pirštą.

Policijos pareigūnai nesileido įžeidinėjami ir „Audi“ sustabdė prie artimiausio šviesoforo, esančio vos už 100 metrų. Automobilį vairavo blaivus E. Dragūno bičiulis, o keleivio vietoje sėdėjęs atlikėjas ėmė neužsičiaupdamas dėstyti savo požiūrį į Lietuvos policijos darbą.

E. Dragūnas galiausiai atsidūrė komisariate, kur jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl policijos pareigūno garbės ir orumo įžeidimo, reiškiamo žodžiu ar kūno gestais bei viešosios tvarkos pažeidimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)