Atlikėjo laukia poros mėnesių gijimo laikotarpis, po kurio Soliaris ryžosi dar vienai, žandikaulio geometrijos operacijai.

„Noriu pašalinti visus trūkumus, kurie galimai daro neigiamą įtaką mano karjerai ir gyvenimo kokybei. Daugelis žmonių, įskaitant ir mano artimuosius, nepalaiko manęs šioje mano kelionėje tobulumo link, bet man nė motais. Tiems kas galvoja, kad čia kažkokia liga ar „pižonizmas“, atsakysiu, kad tai paskutinė man reikalinga operacija, kurios dėka galėsiu ne tik gražiai šypsotis, bet ir laisviau kramtyti ir dainuoti“ - atviravo atlikėjas.

„Iš tiesų, labai bijau tų operacijų, ypač sunkus reabilitacinis laikotarpis, tačiau visas baimes ir abejones išsklaido būtinybė“.

Atlikėjas nekantriai laukia tos akimirkos, kai baigsis šios nemalonios procedūros ir kaip naujas žmogus galės su trenksmu sugrįžti į didžiąją sceną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)