Šeštadienio vakarą socialiniame tinkle M. Vitulskis pasidalijo sena jųdviejų su Erika nuotrauka, bičiuliams ir sekėjams pasakojo, kad pirmasis dalykas, patraukęs jo žvilgsnį, buvo žmonos šypsena.

„Kai ją sutikau savo gyvenime prieš 12 metų, pamačiau pirmiausia šypseną su dviem duobutėm skruostuose... Dieve, pagalvojau, pagaliau tai ji... Tada labai norėjau, kad ji niekada nenustotų šypsotis... Oi, Vitulskiene... Su „žiedinėm“, brangiausia“, – rašė M. Vitulskis.

Visai neseniai naujienų portalui DELFI operos papasakojo ir jųdviejų pažinties istoriją.

Prieš daugiau nei 12 metų su mylimąja santykius kurti pradėjęs operos solistas tąkart pasakodamas juokėsi, kad didelio stebuklo jų pažintyje, iš tiesų, nebuvo – parašiutu skrisdami jie rankomis nesusikabino ir taip tikrai nesusipažino.

Merūnas, anuomet būdamas antrakursis Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentas, vieną dieną sulaukė savo buvusio muzikos mokytojo pasiūlymo kartu statyti miuziklą Kauno Vaižganto vidurinėje mokykloje (dabar – Kauno technologijos universiteto Vaižganto progimnazija).

„Tuo metu jau studijavau akademijoje, o Erika dar mokėsi vidurinėje, buvo abiturientė. Aišku, Eriką buvau pastebėjęs ir gerokai anksčiau, kai buvo jaunesnė. Tačiau po trejų metų grįžęs į mokyklą išvydau jau nebe mergaitę, o panelę. Taip ir krito į akį. O įkrito taip, kad jau nebeiškrapštysi“, – juokėsi M. Vitulskis.

Merūnas pasakojo, kad jųdviejų su Erika pažinties pradžioje nebuvo jokių nedrąsių pokalbių – tik daugybė žvilgsnių vienas į kitą ir ne ką mažiau juoko.

„Pradžioje labai daug vienas į kitą žiūrėdavome ir daug juokdavomės. Ta chemija tarp žmonių kartais atsiranda savaime. Galbūt tai lemtis...“ – svarstė operos solistas. Jiedu, regis, niekur neskubėjo ir leido draugystei rutuliotis natūraliai.

Pirmasis poros pasimatymas, anot Merūno, įvyko tik po gero mėnesio.

„Susitikome per tradicines Kauno dienas ir tai buvo kertinis taškas. Aišku, kiek vėliau santykiuose esame turėję ir pertrauką. Tikriausiai taip poroms būna – arba lieki kartu, arba pasuki į skirtingas puses. Tuo metu turėjome apsispręsti ir atsitiko taip, kaip atsitiko“, – sakė M. Vitulskis, kartu su žmona Erika santykius kuriantis jau daugiau nei 12 metų.

Per šešerius santuokos metus Vitulskiai dusyk džiaugėsi šeimos pagausėjimu - pirmagimis Ajus pasaulį išvydo 2014 m. spalį, antrasis sūnus Herkus gimė praėjusių metų sausio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)